Нешић: Знамо ко је увео акцизе а ко је против укидања

'Сви се сјећамо слика из мотела 'Барка' када су Милорад Додик, Бакир Изетбеговић и њихова свита, уз рибу, договорили повећање акциза да би добили кредит ММФ-а. Када треба завући руку у џеп грађана, онда са Изетбеговићем могу и у кафану, али када треба народу помоћи нису спремни подржати укидање акциза ..."

Република Српска 23.06.2022 | 09:45
Нешић: Знамо ко је увео акцизе а ко је против укидања

"Изјава премијера Радована Вишковића да би Република Српска укинула акцизе на гориво да је самостална у рангу је његовог бисера да 'човјек може без хране и пића мјесец и по дана'. Види се да Радован и СНСД нису сами сипали гориво 16 година. Јуче себи диже плату, а већ данас за њу ништа не ради.'', оцијенио је предсједник ДНС-а Ненад Нешић.

Лидер ДНС-а подсјећа 'неупућеног и неинформисаног премијера' да треба питати Николу Шпирића, Душанку Мајкић, Средоју Новића и Лазара Продановића зашто су против укидања акциза на гориво на период од шест мјесеци.

''Сви се сјећамо слика из мотела 'Барка' када су Милорад Додик, Бакир Изетбеговић и њихова свита, уз рибу, договорили повећање акциза да би добили кредит ММФ-а. Када треба завући руку у џеп грађана, онда са Изетбеговићем могу и у кафану, али када треба народу помоћи нису спремни подржати укидање акциза јер приједлог долази од партија из Федерације, како рекоше из СНСД-а. Безобразно и срамно! Како са тим истим вашим партнерима из Федерације на моје очи пристајете на укидање Републике Српске у Бриселу а ово нећете!?'', каже предсједник ДНС-а Ненад Нешић.

Предсједник ДНС-а истиче да ''ненародна власт што прије мора да оде како би био скинут јарам са грбаче народа'' и поручује:

''Радовану бих пожелио да и он живи од пензије од 480 КМ, да с њом покрива инфлацију од 13 одсто и купује гориво по цијени од четири КМ."

(БН)


 

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Татар

23.06.2022 08:39

Па логично је да онај тко их је увео урадио је то за своју корист и сигурно је против укидања истих

ОДГОВОРИТЕ
Name

Врацање

23.06.2022 09:13

Кредита. Питајте странце....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тд

23.06.2022 09:39

Ајде ћути нешићу твоја странка их је одржала на власти и омогуцила им да све ово раде

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бацко

23.06.2022 10:05

Кад је тако Несицу сто се кандидујес знас да немас подрску народа и не мозес побједити ал узимас гласове да би Миле просао прави си Тројанац процитана си прица . Сацувај образ ако га имас повуци се док јос мозес

ОДГОВОРИТЕ
Name

Баке

23.06.2022 11:06

Бакир поклопио руком Додика како и треба.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Усрула вон Карајен

23.06.2022 14:40

Ено Вигемарка, само нема његових заледјених мацака!

ОДГОВОРИТЕ