РеЗЗиклирај са Моззартом- Почиње велика еколошка и хуманитарна акција, која доноси вриједне награде

Регионални лидер у приређивању игара на срећу покреће велику еколошку акцију "РеЗЗиклирај" која ће бити организована током љета у градовима широм Босне и Херцеговине. Сви учесници почев од 25. јуна имаће прилику да се добро забаве, допринесу заштити околине, учествују у хуманитарној акцији, али и да за себе освоје вриједне награде.

Република Српска 22.06.2022 | 15:12
РеЗЗиклирај са Моззартом- Почиње велика еколошка и хуманитарна акција, која доноси вриједне награде

Велика еколошка акција биће организована у оквиру Моззарт Теqволy Суммер Тоур-а који ће током љета бити одржан у пет градова у сарадњи са АЦАР Евентс. На мјестима одржавања ове спортске манифестације, гдје ће прва станица бити Требиње, потом Мостар, Бања Лука, Какањ и Сарајево, биће постављени пунктови за откуп пластичних флаша, односно ПЕТ амбалаже.

Учесници и посјетиоци ће моћи да донесу пластичну амбалажу, а сви који то учине добиће пригодан поклон. Организатори ће затим прикупљену пластичну амбалажу продати лицу регистрованом за откуп отпада, а средства добијена откупом ће бити донирана у хуманитарне сврхе.
Наградна игра

Али то није све! Моззарт ће организовати и наградно такмичење за најбољи „уради сам“ пројекат на тему рециклаже материјала, а побједник овог занимљивог такмичења освојиће и вриједну награду! 

Придружи се једној од највећих еколошких акција у БиХ - осим што штитиш околиш, учествујеш у хуманој мисији, а за себе можеш да освојиш награду!

Рок за пријаву пројекта је 19. август кад се одржава задњи дан Моззарт Теqволy Суммер Тоур-а. Пријаве са фотографијама пројекта сви заинтересовани могу да пошаљу на адресу прбих@моззартбет.цом, са назнаком “Реззиклирај с Моззартом”. Имена побједника биће проглашена до 31. августа.

Компанија Моззарт позната је по свом друштвено одговорном раду и у области екологије и заштите животне средине. До сада су широм БИХ организовали бројне акције за заштиту околиша. Тако су Бању Ллуку недавно озеленили новим садницама липе, а грађанима су дијелили еколошке, платнене цегере. Сличне акције за очување околиша најављују у наредном периоду широм наше земље.

(БН)

Коментари / 0

Оставите коментар