Рамос на мети критика - Јео шницлу уваљану у злато

Легендарни шпански фудбалер Серхио Рамос, нашао се на мети жестоких критика због тога што је са својом супругом Пилар Рубио јео шницлу уваљану у злато. Јавност у Шпанији је згрожена и стиже осуде чак и од рамосових пријатеља!

Магазин 20.06.2022 | 21:49
Рамос на мети критика - Јео шницлу уваљану у злато

Рамос је на свом Инстаграму објавио фотографију на којој он и његова супруга Пилар Рубио, у ресторану у Дубаију, једу месни одрезак, али специјално направљен за њих!

Овај комад меса био је уваљан у 24-каратно злато и вредност тог оброка је 900 евра, што је за Рамоса наравно права ситница. Ништа чудно за фудбалску легенду која већ 15 година зарађује силне милионе, али та његова објава се није свима допала. Неки су то Рамосу и поручили у коментарима на фотографију која је у међувремену обрисана.

"Пола радника у земљи ради 50 сати како би зарадили тај новац", поручио је један, док је други додао како је такав луксуз "неспособност повезивања емпатије с реалношћу". Било је још много негативних коментара.

Рамос је 16 година провео у Реал Мадриду, био је дугогодишњи капитен "краљевског клуба" и репрезентације Шпаније, а сада наступа за Пари Сен Жермен. Иако при крају своје каријере, Серхио Рамос у Паризу зарађује око шест милиона евра по сезони. Његова супруга Пилар Рубио, позната је ТВ водитељка у Шпанији

(Курир   Фото:Тwиттер)

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Каква

20.06.2022 20:01

Бахатост.То су људи без икаквих осјецања и емоција.Срамота.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Y

20.06.2022 21:15

Дебили! Чије паре једе? Њихове? Играш утакмице, свакодневни напорни тренинзи и нема опуштањан кад завршиш са послом. Зна ти се шта смијеш, шта не смијеш јести, пити, када лијежеш да спаваш. Бар 10 година мора тако, да би те неко запазио, само да ти да шанус да постанеш Рамос. И сад као, срам га било. Гледај шта је радио,како је постао врхунски спортиста, хајде и ти. Чека те позлаћена шницла, ако ти је то мотив.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Александар

20.06.2022 22:18

Дааај људи, нек једе ста хоце … као да је то не знам ста. Заслузио је.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Qqqqq

20.06.2022 23:50

Јебо вас онајко вас гледа ка играте.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Приједорцанин М.

21.06.2022 05:33

После срања могу поновити и направити јело на други нацинр и бицце јос висе у центру пазње...