Ramos na meti kritika - Jeo šniclu uvaljanu u zlato

Legendarni španski fudbaler Serhio Ramos, našao se na meti žestokih kritika zbog toga što je sa svojom suprugom Pilar Rubio jeo šniclu uvaljanu u zlato. Javnost u Španiji je zgrožena i stiže osude čak i od ramosovih prijatelja!

Magazin 20.06.2022 | 21:49
Ramos na meti kritika - Jeo šniclu uvaljanu u zlato

Ramos je na svom Instagramu objavio fotografiju na kojoj on i njegova supruga Pilar Rubio, u restoranu u Dubaiju, jedu mesni odrezak, ali specijalno napravljen za njih!

Ovaj komad mesa bio je uvaljan u 24-karatno zlato i vrednost tog obroka je 900 evra, što je za Ramosa naravno prava sitnica. Ništa čudno za fudbalsku legendu koja već 15 godina zarađuje silne milione, ali ta njegova objava se nije svima dopala. Neki su to Ramosu i poručili u komentarima na fotografiju koja je u međuvremenu obrisana.

"Pola radnika u zemlji radi 50 sati kako bi zaradili taj novac", poručio je jedan, dok je drugi dodao kako je takav luksuz "nesposobnost povezivanja empatije s realnošću". Bilo je još mnogo negativnih komentara.

Ramos je 16 godina proveo u Real Madridu, bio je dugogodišnji kapiten "kraljevskog kluba" i reprezentacije Španije, a sada nastupa za Pari Sen Žermen. Iako pri kraju svoje karijere, Serhio Ramos u Parizu zarađuje oko šest miliona evra po sezoni. Njegova supruga Pilar Rubio, poznata je TV voditeljka u Španiji

(Kurir   Foto:Twitter)

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

Kakva

20.06.2022 20:01

Bahatost.To su ljudi bez ikakvih osjecanja i emocija.Sramota.

ODGOVORITE
Name

Y

20.06.2022 21:15

Debili! Čije pare jede? Njihove? Igraš utakmice, svakodnevni naporni treninzi i nema opuštanjan kad završiš sa poslom. Zna ti se šta smiješ, šta ne smiješ jesti, piti, kada liježeš da spavaš. Bar 10 godina mora tako, da bi te neko zapazio, samo da ti da šanus da postaneš Ramos. I sad kao, sram ga bilo. Gledaj šta je radio,kako je postao vrhunski sportista, hajde i ti. Čeka te pozlaćena šnicla, ako ti je to motiv.

ODGOVORITE
Name

Aleksandar

20.06.2022 22:18

Daaaj ljudi, nek jede sta hoce … kao da je to ne znam sta. Zasluzio je.

ODGOVORITE
Name

Qqqqq

20.06.2022 23:50

Jebo vas onajko vas gleda ka igrate.

ODGOVORITE
Name

Prijedorcanin M.

21.06.2022 05:33

Posle sranja mogu ponoviti i napraviti jelo na drugi nacinr i bicce jos vise u centru paznje...