Тешко повријеђено седмогодишње дијете код Билеће

Седмогодишње дијете тешко је повријеђено у саобраћајној несрећи у мјесту Орах код Билеће и очекује се његов транспорт Хеликоптерским сервисом Републике Српске из требињске болнице у неку другу здравствену установу, потврђено је Срни у Болници Требиње.

Република Српска 19.06.2022 | 11:37
Тешко повријеђено седмогодишње дијете код Билеће

Дијете је задобило повреде главе и смјештено је на Одјељење интезивне његе.

Из требињске болнице кажу да је контактиран Хеликоптерски сервис Републике Српске и да ће од процјене љекара зависити у коју ће здравствену установу дијете бити превезено.

Осим дјетета теже су повријеђена још три лица које се налазе на Одјељењу интезивне његе требињске болнице и њихово здравствено стање се прати.

Срна незванинично сазнаје ријеч је о породици из Новог Сада.

У требињској Полицијској управи Срни је раније потврђено да је у судару два возила у мјесту Орах на магистралном путу Билећа-Требиње јутрос погинуло једно лице.

Саобраћајна несрећа догодила се у 6.45 часова.

Према незваничним сазнањима Срне, погинуо је мушкарац из Требиња чији су иницијали Н.Љ. /55/. 

(СРНА/ фото: Илустрација)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Ма зна се

19.06.2022 10:46

Превише добрих путева у том Источном дијелу РС а и Аутопут сваки цас пресијеца широке магистрале и џабе силни надвозњаци. Додик кад иде за Требиње он користи хеликоптер јер му досадно ићи Аутопутем од Зворника преко Фоче па до Требиња. Шта да се ради.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РГ

19.06.2022 11:51

Превише људи гине и овдје је смртни случај а сви се надамо да ће дијете остати, узрок је људцки фактор и свугдје пребрза вожња, прођу се камере и радари и вози се 150км/х. Без обзира на друге околности животне тренутне или сан ако се вози колико је прописано сигурно би биле последице лакше и мање смртних случајева. Једини излаз видим постевљање скривених камера и драстичне казне.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕ РГ

19.06.2022 12:54

ПУТУЈЕС ЛИ ТИ ИГДЈЕ ЦОВЈЕЦЕ? ИЗЛАЗИС ЛИ ИЗ КУЦЕ УОПСТЕ? ОД ТРЕБИЊА ДО БАЊАЛУКЕ ИМА БЕЗБРОЈ КАМЕРА СТО НА ВОЗИЛИМА ПРЕСРЕТАЦИМА, СТО МОБИЛНИХ СТО СТАЦИОНИРАНИХ. СТА БИ ТИ? НА СВАКО 100 МЕТАРА КАМЕРУ? ОТКУД ТИ УОПСТЕ ЗНАС СТА ЈЕ УЗРОК ОВЕ САОБРАЦАЈНЕ НЕСРЕЦЕ? ЕТО САМО ДА ЗНАС , НИЈЕ БРЗИНА. КАКВИ ПОВРСНИ И НЕСТРУЦНИ ЛИКОВИ ДАЈУ ПРЕДЛОГЕ. ПА ТО ЈЕ ДА СЕ КРСТИС СА ОБЈЕ РУКЕ. ФУЈ.

Name

Ре рг

19.06.2022 12:57

Пријатељу на путевима у Херцеговини не требају камере. Ауто ако иде преко 60, 70 кл на сат распада се од силних рупа по путу.