Teško povrijeđeno sedmogodišnje dijete kod Bileće

Sedmogodišnje dijete teško je povrijeđeno u saobraćajnoj nesreći u mjestu Orah kod Bileće i očekuje se njegov transport Helikopterskim servisom Republike Srpske iz trebinjske bolnice u neku drugu zdravstvenu ustanovu, potvrđeno je Srni u Bolnici Trebinje.

Republika Srpska 19.06.2022 | 11:37
Teško povrijeđeno sedmogodišnje dijete kod Bileće

Dijete je zadobilo povrede glave i smješteno je na Odjeljenje intezivne njege.

Iz trebinjske bolnice kažu da je kontaktiran Helikopterski servis Republike Srpske i da će od procjene ljekara zavisiti u koju će zdravstvenu ustanovu dijete biti prevezeno.

Osim djeteta teže su povrijeđena još tri lica koje se nalaze na Odjeljenju intezivne njege trebinjske bolnice i njihovo zdravstveno stanje se prati.

Srna nezvaninično saznaje riječ je o porodici iz Novog Sada.

U trebinjskoj Policijskoj upravi Srni je ranije potvrđeno da je u sudaru dva vozila u mjestu Orah na magistralnom putu Bileća-Trebinje jutros poginulo jedno lice.

Saobraćajna nesreća dogodila se u 6.45 časova.

Prema nezvaničnim saznanjima Srne, poginuo je muškarac iz Trebinja čiji su inicijali N.LJ. /55/. 

(SRNA/ foto: Ilustracija)

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Ma zna se

19.06.2022 10:46

Previše dobrih puteva u tom Istočnom dijelu RS a i Autoput svaki cas presijeca široke magistrale i džabe silni nadvoznjaci. Dodik kad ide za Trebinje on koristi helikopter jer mu dosadno ići Autoputem od Zvornika preko Foče pa do Trebinja. Šta da se radi.

ODGOVORITE
Name

RG

19.06.2022 11:51

Previše ljudi gine i ovdje je smrtni slučaj a svi se nadamo da će dijete ostati, uzrok je ljudcki faktor i svugdje prebrza vožnja, prođu se kamere i radari i vozi se 150km/h. Bez obzira na druge okolnosti životne trenutne ili san ako se vozi koliko je propisano sigurno bi bile posledice lakše i manje smrtnih slučajeva. Jedini izlaz vidim postevljanje skrivenih kamera i drastične kazne.

ODGOVORITE
Name

RE RG

19.06.2022 12:54

PUTUJES LI TI IGDJE COVJECE? IZLAZIS LI IZ KUCE UOPSTE? OD TREBINJA DO BANJALUKE IMA BEZBROJ KAMERA STO NA VOZILIMA PRESRETACIMA, STO MOBILNIH STO STACIONIRANIH. STA BI TI? NA SVAKO 100 METARA KAMERU? OTKUD TI UOPSTE ZNAS STA JE UZROK OVE SAOBRACAJNE NESRECE? ETO SAMO DA ZNAS , NIJE BRZINA. KAKVI POVRSNI I NESTRUCNI LIKOVI DAJU PREDLOGE. PA TO JE DA SE KRSTIS SA OBJE RUKE. FUJ.

Name

Re rg

19.06.2022 12:57

Prijatelju na putevima u Hercegovini ne trebaju kamere. Auto ako ide preko 60, 70 kl na sat raspada se od silnih rupa po putu.