СПС објавио слоган с којим иде на опште изборе

Социјалистичка партија Српске ће на предстојеће опште изборе ићи са слоганом "Српска изнад свега", саопштено је након састанка Изборног штаба СПС.

Република Српска 14.06.2022 | 16:25
СПС објавио слоган с којим иде на опште изборе

Портпарол СПС, Милан Унчанин, поручио је да слоган обједињује политике и програмске циљеве СПС који су окренути младима, радницима, борцима, пензионерима и демографској и привредној обнови Републике Српске.

"Наше политике и наш програм подразумијевају да ништа није важније од интереса Републике Српске и зато смо изабрали слоган који јасно говори за шта се боримо. Љубав према Републици Српској се исказује дјелима, а не ријечима, и зато наше политике нису празне ријечи, него конкретни циљеви за чије остварење се боримо", истакао је Унчанин и додао:

"СПС има снагу да се избори за реализацију тих циљева, а након општих избора имаћемо прилику да покажемо да је једина успјешна политика она којој је Српска изнад свега и која то показује резултатима и радом.2

"Зато се СПС залаже за слогу и национално јединство, јачање веза с нашом матицом и реализацију политика које су окренуте реалним проблемима грађана. СПС насатавља да јача, окупљамо вриједне људе који желе да раде и мијењају ствари на боље и већ сада смо сигурни да ће након избора СПС са много већим капацитетима утицати на реализацију наших циљева", закључио је Унчанин.

(БН)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Тортиљо

14.06.2022 16:10

Е ако овим слоганом не добијете сад изборе нецете никад висе.У слогану се вец види напредак бољи зивот и повецање стандарда.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС

14.06.2022 16:49

Прави слоган за праву странку!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сина

14.06.2022 19:40

То је то, Српска и треба бити изнад свега

ОДГОВОРИТЕ