SPS objavio slogan s kojim ide na opšte izbore

Socijalistička partija Srpske će na predstojeće opšte izbore ići sa sloganom "Srpska iznad svega", saopšteno je nakon sastanka Izbornog štaba SPS.

Republika Srpska 14.06.2022 | 16:25
SPS objavio slogan s kojim ide na opšte izbore

Portparol SPS, Milan Unčanin, poručio je da slogan objedinjuje politike i programske ciljeve SPS koji su okrenuti mladima, radnicima, borcima, penzionerima i demografskoj i privrednoj obnovi Republike Srpske.

"Naše politike i naš program podrazumijevaju da ništa nije važnije od interesa Republike Srpske i zato smo izabrali slogan koji jasno govori za šta se borimo. Ljubav prema Republici Srpskoj se iskazuje djelima, a ne riječima, i zato naše politike nisu prazne riječi, nego konkretni ciljevi za čije ostvarenje se borimo", istakao je Unčanin i dodao:

"SPS ima snagu da se izbori za realizaciju tih ciljeva, a nakon opštih izbora imaćemo priliku da pokažemo da je jedina uspješna politika ona kojoj je Srpska iznad svega i koja to pokazuje rezultatima i radom.2

"Zato se SPS zalaže za slogu i nacionalno jedinstvo, jačanje veza s našom maticom i realizaciju politika koje su okrenute realnim problemima građana. SPS nasatavlja da jača, okupljamo vrijedne ljude koji žele da rade i mijenjaju stvari na bolje i već sada smo sigurni da će nakon izbora SPS sa mnogo većim kapacitetima uticati na realizaciju naših ciljeva", zaključio je Unčanin.

(BN)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Tortiljo

14.06.2022 16:10

E ako ovim sloganom ne dobijete sad izbore necete nikad vise.U sloganu se vec vidi napredak bolji zivot i povecanje standarda.

ODGOVORITE
Name

VRS

14.06.2022 16:49

Pravi slogan za pravu stranku!

ODGOVORITE
Name

Sina

14.06.2022 19:40

To je to, Srpska i treba biti iznad svega

ODGOVORITE