Истиче рок за подношење пријава за овјеру коалиција

Рок за подношење пријава за овјеру коалиција за опште изборе истиче данас, саопштено је из Централне изборне комисије /ЦИК/ БиХ.

Босна и Херцеговина 14.06.2022 | 08:39
Истиче рок за подношење пријава за овјеру коалиција

Рок истиче у 16.00 часова. Ријеч је о року који је у складу са Упутством о роковима и редослиједу изборних активности за опште изборе.

Након што ЦИК изврши провјере и овјери коалиције које испуњавају услове, рок за подношење кандидатских листи почиње 22. јуна и траје до 4. јула, напоменули су из ЦИК-а. 

(Срна Фото: Илустрација) 

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Амааа

14.06.2022 10:09

Какве пријавее јесте ли ви нирмални?? Докле да излазе на изборе?? Криминалции котумпирани политицари пљацкаси дрзаве и натода купују папке прелетаце уцијрњене спаваце распоредјене по свим странксма умрезени на цијелој терититији са Пипцима Лобистима Смбасадорима по свујету исисавају дрзyвни новац народ опљацкали лоповдка пруватизyција партијдко кослициона позициона опозициона умрезенy хара дрзавне институције натрпане лоповма партијасим подкбним котумпираним лоповима пљацне која теаје од рата до данас и и даље иду н изборее кији су само ФАРСАААААААА ! Безакоње царује ! И наставља се народ растјеран опљацкан у нестајањууууу!!

ОДГОВОРИТЕ