Ističe rok za podnošenje prijava za ovjeru koalicija

Rok za podnošenje prijava za ovjeru koalicija za opšte izbore ističe danas, saopšteno je iz Centralne izborne komisije /CIК/ BiH.

Bosna i Hercegovina 14.06.2022 | 08:39
Ističe rok za podnošenje prijava za ovjeru koalicija

Rok ističe u 16.00 časova. Riječ je o roku koji je u skladu sa Uputstvom o rokovima i redoslijedu izbornih aktivnosti za opšte izbore.

Nakon što CIК izvrši provjere i ovjeri koalicije koje ispunjavaju uslove, rok za podnošenje kandidatskih listi počinje 22. juna i traje do 4. jula, napomenuli su iz CIК-a. 

(Srna Foto: Ilustracija) 

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Amaaa

14.06.2022 10:09

Kakve prijavee jeste li vi nirmalni?? Dokle da izlaze na izbore?? Kriminalcii kotumpirani politicari pljackasi drzave i natoda kupuju papke preletace ucijrnjene spavace rasporedjene po svim stranksma umrezeni na cijeloj terititiji sa Pipcima Lobistima Smbasadorima po svujetu isisavaju drzyvni novac narod opljackali lopovdka pruvatizycija partijdko kosliciona poziciona opoziciona umrezeny hara drzavne institucije natrpane lopovma partijasim podkbnim kotumpiranim lopovima pljacne koja teaje od rata do danas i i dalje idu n izboree kiji su samo FARSAAAAAAAA ! Bezakonje caruje ! I nastavlja se narod rastjeran opljackan u nestajanjuuuuu!!

ODGOVORITE