"Имаћемо нулту стопу толеранције на корупцију"

- Ко је поткрадао државу, што је највећи гријех, одговараће према закону. Рад јавних предузећа, који не доприносе буџету ни десети дио колико би требало, биће уређен према закону и она ће функционисати и доприносити у корист Републике Српске и наших грађана, а не у корист партија и појединаца.И оно најбитније за обнову Српске: имаћемо нулту стопу толеранције на корупцију, поручила је у Градишци народни посланик и кандидат ПДП-а за предсједника Републике Српске Јелена Тривић.

Република Српска 11.06.2022 | 11:42
"Имаћемо нулту стопу толеранције на корупцију"

Народни посланик Јелена Тривић, заједно са посланицима у Народној скупштини Републике Српске и Представничком дому Парламентарне скупштине БиХ, Миланом Швраком и Миром Пекић, те одборницима у Скупштини града Градишка Радиславом Дончићем и Браниславом Мракићем, разговарала је синоћ са мјештанима Мјесне заједнице Горњи Подграци у Градишци. 

- До сада смо били у више мјесних заједница на подручје Градишке, јер нам је заиста стало до овог краја. Подградци су мјесто које има огроман потенцијал, воћарски крај, богат дрвним ресурсима. Ми смо богата земља, имамо три житнице, шуме, воде, туристичке потенцијале и вриједан народ. Наша Република Српска има све ресурсе да буде успјешна, под једним условом коју актуелна власт не испуњава: поштовање Устава и закона, што ће бити основна водиља када ми, након октобра, дођемо на власт – поручила је Тривићева. 

Она истиче да ће одговор на свако питање бити закон. 

- Ко је поткрадао државу, што је највећи гријех, одговараће према закону. Рад јавних предузећа, који не доприносе буџету ни десети дио колико би требало, биће уређен према закону и она ће функционисати и доприносити у корист Републике Српске и наших грађана, а не у корист партија и појединаца. Јавна управа ће бити рационализована, што не значи отпуштања, него ефикасније дјеловање. И оно најбитније за обнову Српске: имаћемо нулту стопу толеранције на корупцију.  
Потребна је власт која ће поштовати Устав и закон, чувати наше потенцијале и радити тако да сваки човјек буде једнак пред законом, да нема привилегованих, да има шансу да ради, гради и остаје овдје, да се врати нада да је Република Српска добро мјесто за живот. Наду ћемо вратити, нашу отаџбину учинити да таквом да људи живе срећне и достојанствене животе – рекла је Тривићева. 

(БН)

Коментари / 13

Оставите коментар
Name

XОXО

11.06.2022 11:13

То будућа ПРЕДСЈЕДНИЦЕ побједа је твоја,СРЕЋНО

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дзоо

11.06.2022 13:19

Никад док је Додик на власти све и један гласац који ради у иституцијама од опстине до дрзаве морају са фамелијом дати глас Додиковцима.

Name

Кг

13.06.2022 23:27

Ахахахахаха

Name

Делија

11.06.2022 11:15

Браво Јелена! Добар знак да је оволико подградцана досло и ако су "неки" скидали плакате и пријетили!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бањалука

11.06.2022 12:24

О чему ови, па нигде у свијету нема нулте толеранције е сад ће бити у Републици Српској, ма немој.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БЛБ

11.06.2022 12:54

Без побједе у парламенру РС, ниста као и сто се у БЛ није десило, вец катастеофа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милорад

11.06.2022 13:01

Донесите конацно да се могу отварати јавне куце легално то много фали нова радна мјеста

ОДГОВОРИТЕ
Name

КПЗ Фоча

11.06.2022 13:10

Ваља проширити капацитете... Биће посла!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Татар

11.06.2022 20:06

Сад видим да си ти врло слична садашњој власти који су у својим предизборним кампањама обећавали а кад су сели у фотеље тим истим обећањима се удавили.

Name

+

11.06.2022 19:37

Тачно речено. Сви са буџета и њихове Породице, ће гласати за Додика. Незнају на уништише Будућност и РС и својих Унука, Који су већ задужени кредитима. Не излазе гласати баш обесправљени. Сада се надамо ПРАВДИ. Сигурна је побиједа и за њу треба честитати НАРОДУ, што је то схватио коначно. Јелена има за живот. Свој вриједан посао. Ово је терет. Треба враћати кредите. Народ гладан. Нема посла. Расељени. Цијена потрошачке корпе 2.6оо. АЛА. Ради са цијелим ОПОЗИЦИЈОМ,.да Нас спаси. Хвала јој. Живи јела.

ОДГОВОРИТЕ
Name

сенад

11.06.2022 20:10

Добронамјерно питам без зеље за демагогијом, када се казе” онај ко је поткрадао дрзаву…” на поцетку текста, мене занима коју дрзаву? Ако се мисли на РС она је Ентитет БХ. Ово потенцирам ради тога сто сепаратизам не мозе довести до благостања за које се залазе у излагању.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сагитариус

12.06.2022 09:22

Немојте се заваравати, јер у старту можете бити погрешно схваћени! Немојте претјеривати, ни у једној држави на свијету непостоји нулта стопа толеранције на корупцију, и ниједна власт до сада није успјела да је тотално искоријени, можда једино да је сведе на неку подношљиву мјеру?! А и то је веома упитно?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мики

12.06.2022 11:52

Ти си жено супер херој ако пошуташ ову багру жива нам била

ОДГОВОРИТЕ