"Imaćemo nultu stopu tolerancije na korupciju"

- Кo je potkradao državu, što je najveći grijeh, odgovaraće prema zakonu. Rad javnih preduzeća, koji ne doprinose budžetu ni deseti dio koliko bi trebalo, biće uređen prema zakonu i ona će funkcionisati i doprinositi u korist Republike Srpske i naših građana, a ne u korist partija i pojedinaca.I ono najbitnije za obnovu Srpske: imaćemo nultu stopu tolerancije na korupciju, poručila je u Gradišci narodni poslanik i kandidat PDP-a za predsjednika Republike Srpske Jelena Trivić.

Republika Srpska 11.06.2022 | 11:42
"Imaćemo nultu stopu tolerancije na korupciju"

Narodni poslanik Jelena Trivić, zajedno sa poslanicima u Narodnoj skupštini Republike Srpske i Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH, Milanom Švrakom i Mirom Pekić, te odbornicima u Skupštini grada Gradiška Radislavom Dončićem i Branislavom Mrakićem, razgovarala je sinoć sa mještanima Mjesne zajednice Gornji Podgraci u Gradišci. 

- Do sada smo bili u više mjesnih zajednica na područje Gradiške, jer nam je zaista stalo do ovog kraja. Podgradci su mjesto koje ima ogroman potencijal, voćarski kraj, bogat drvnim resursima. Mi smo bogata zemlja, imamo tri žitnice, šume, vode, turističke potencijale i vrijedan narod. Naša Republika Srpska ima sve resurse da bude uspješna, pod jednim uslovom koju aktuelna vlast ne ispunjava: poštovanje Ustava i zakona, što će biti osnovna vodilja kada mi, nakon oktobra, dođemo na vlast – poručila je Trivićeva. 

Ona ističe da će odgovor na svako pitanje biti zakon. 

- Кo je potkradao državu, što je najveći grijeh, odgovaraće prema zakonu. Rad javnih preduzeća, koji ne doprinose budžetu ni deseti dio koliko bi trebalo, biće uređen prema zakonu i ona će funkcionisati i doprinositi u korist Republike Srpske i naših građana, a ne u korist partija i pojedinaca. Javna uprava će biti racionalizovana, što ne znači otpuštanja, nego efikasnije djelovanje. I ono najbitnije za obnovu Srpske: imaćemo nultu stopu tolerancije na korupciju.  
Potrebna je vlast koja će poštovati Ustav i zakon, čuvati naše potencijale i raditi tako da svaki čovjek bude jednak pred zakonom, da nema privilegovanih, da ima šansu da radi, gradi i ostaje ovdje, da se vrati nada da je Republika Srpska dobro mjesto za život. Nadu ćemo vratiti, našu otadžbinu učiniti da takvom da ljudi žive srećne i dostojanstvene živote – rekla je Trivićeva. 

(BN)

Komentari / 13

Ostavite komentar
Name

XOXO

11.06.2022 11:13

To buduća PREDSJEDNICE pobjeda je tvoja,SREĆNO

ODGOVORITE
Name

Dzoo

11.06.2022 13:19

Nikad dok je Dodik na vlasti sve i jedan glasac koji radi u istitucijama od opstine do drzave moraju sa famelijom dati glas Dodikovcima.

Name

Kg

13.06.2022 23:27

Ahahahahaha

Name

Delija

11.06.2022 11:15

Bravo Jelena! Dobar znak da je ovoliko podgradcana doslo i ako su "neki" skidali plakate i prijetili!

ODGOVORITE
Name

Banjaluka

11.06.2022 12:24

O čemu ovi, pa nigde u svijetu nema nulte tolerancije e sad će biti u Republici Srpskoj, ma nemoj.

ODGOVORITE
Name

BLB

11.06.2022 12:54

Bez pobjede u parlamenru RS, nista kao i sto se u BL nije desilo, vec katasteofa.

ODGOVORITE
Name

Milorad

11.06.2022 13:01

Donesite konacno da se mogu otvarati javne kuce legalno to mnogo fali nova radna mjesta

ODGOVORITE
Name

KPZ Foča

11.06.2022 13:10

Valja proširiti kapacitete... Biće posla!

ODGOVORITE
Name

Tatar

11.06.2022 20:06

Sad vidim da si ti vrlo slična sadašnjoj vlasti koji su u svojim predizbornim kampanjama obećavali a kad su seli u fotelje tim istim obećanjima se udavili.

Name

+

11.06.2022 19:37

Tačno rečeno. Svi sa budžeta i njihove Porodice, će glasati za Dodika. Neznaju na uništiše Budućnost i RS i svojih Unuka, Koji su već zaduženi kreditima. Ne izlaze glasati baš obespravljeni. Sada se nadamo PRAVDI. Sigurna je pobijeda i za nju treba čestitati NARODU, što je to shvatio konačno. Jelena ima za život. Svoj vrijedan posao. Ovo je teret. Treba vraćati kredite. Narod gladan. Nema posla. Raseljeni. Cijena potrošačke korpe 2.6oo. ALA. Radi sa cijelim OPOZICIJOM,.da Nas spasi. Hvala joj. Živi jela.

ODGOVORITE
Name

senad

11.06.2022 20:10

Dobronamjerno pitam bez zelje za demagogijom, kada se kaze” onaj ko je potkradao drzavu…” na pocetku teksta, mene zanima koju drzavu? Ako se misli na RS ona je Entitet BH. Ovo potenciram radi toga sto separatizam ne moze dovesti do blagostanja za koje se zalaze u izlaganju.

ODGOVORITE
Name

Sagitarius

12.06.2022 09:22

Nemojte se zavaravati, jer u startu možete biti pogrešno shvaćeni! Nemojte pretjerivati, ni u jednoj državi na svijetu nepostoji nulta stopa tolerancije na korupciju, i nijedna vlast do sada nije uspjela da je totalno iskorijeni, možda jedino da je svede na neku podnošljivu mjeru?! A i to je veoma upitno?

ODGOVORITE
Name

Miki

12.06.2022 11:52

Ti si ženo super heroj ako pošutaš ovu bagru živa nam bila

ODGOVORITE