Откако је СНСД чувар Српске, ОХР нам редовно намеће одлуке

Боље да СНСД одмах престане да се буса у прса да смо с њима јачи. Откако су наводни чувари Републике Српске кренули у политичку офанзиву ОХР нам редом намеће одлуке, шаљу нам стране војнике, Србину који сједи у Предсједништву БиХ не дају више да уђе ни у Македонију, плаћамо лобисте, а стижу нам санкције, окупатори нас запосјели са свих страна.

Република Српска 10.06.2022 | 17:31
Откако је СНСД чувар Српске, ОХР нам редовно намеће одлуке

Рекао је ово Милош Станишић, предсједник ГО ДНС Бијељина и одборник ове партије у Скупштини града Бијељина, подсјећајући да смо од силне приче о независности Републике Српске 2022. године са СНСД-ом дошли до потпуне зависности, и од Бошњака, Хрвата, Америке, Британије, Шмита, њемачког парламента и било кога коме падне на памет да се бар на тренутак бави нама.

 „Ако је ово наш сан како желимо да изгледа Република Српска, хајде да се одмах пробудимо. Не вјерујем да су часни војници Војске Републике Српске гинули за ову бруку и спрдњу од политике. Република Српска може много боље“, рекао је Станишић.

(БН)

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Ста СДС

10.06.2022 15:34

Предлазе за укидање ОХРа ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нострадамус

10.06.2022 16:51

Па они су поставили и Додика.

ОДГОВОРИТЕ
Name

питај

10.06.2022 18:11

свога сефаста је до сада радио са МИЛОМ и сада му цува леђа засто нијезаједно са опозицијом изасао на изборе па онда на основу добивених гласова тразио мандате кои му припадају а не одма уцијене

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миркан

10.06.2022 18:18

Како смо се и зашто сви и на свим странама борили ? Да из социјализма пређемо у капитализам а не у ухљеб капитализам. Од једне лијепе и моћне државе направише,уз помоћ запада,седам осам феуда илити прћија.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

10.06.2022 23:11

У праву је РС је независна а ми срби окупирани са свих страна.Како је кренуло и одлазак у цркву це нам забранити,ако се то тамо некоме не свиди.Никад мање права и достојанства нисмо имали.

ОДГОВОРИТЕ
Name

зора123

12.06.2022 07:00

Најбоље би било да смо на све пристали сто трази федерација БиХ, па се не би десило то сто си набројао. Знаци, по твоме, не таласај! Сто нам, притом, одузимају све цега се сјете, на насу стету, то нема везе. Битно је да се направи унитарна БиХ И да се Русија избаци с Балкана. А Срби има да цуте И трпе! Је ли то политика СДС-а И ПДП-а?

ОДГОВОРИТЕ