Otkako je SNSD čuvar Srpske, OHR nam redovno nameće odluke

Bolje da SNSD odmah prestane da se busa u prsa da smo s njima jači. Otkako su navodni čuvari Republike Srpske krenuli u političku ofanzivu OHR nam redom nameće odluke, šalju nam strane vojnike, Srbinu koji sjedi u Predsjedništvu BiH ne daju više da uđe ni u Makedoniju, plaćamo lobiste, a stižu nam sankcije, okupatori nas zaposjeli sa svih strana.

Republika Srpska 10.06.2022 | 17:31
Otkako je SNSD čuvar Srpske, OHR nam redovno nameće odluke

Rekao je ovo Miloš Stanišić, predsjednik GO DNS Bijeljina i odbornik ove partije u Skupštini grada Bijeljina, podsjećajući da smo od silne priče o nezavisnosti Republike Srpske 2022. godine sa SNSD-om došli do potpune zavisnosti, i od Bošnjaka, Hrvata, Amerike, Britanije, Šmita, njemačkog parlamenta i bilo koga kome padne na pamet da se bar na trenutak bavi nama.

 „Ako je ovo naš san kako želimo da izgleda Republika Srpska, hajde da se odmah probudimo. Ne vjerujem da su časni vojnici Vojske Republike Srpske ginuli za ovu bruku i sprdnju od politike. Republika Srpska može mnogo bolje“, rekao je Stanišić.

(BN)

Komentari / 6

Ostavite komentar
Name

Sta SDS

10.06.2022 15:34

Predlaze za ukidanje OHRa ...

ODGOVORITE
Name

Nostradamus

10.06.2022 16:51

Pa oni su postavili i Dodika.

ODGOVORITE
Name

pitaj

10.06.2022 18:11

svoga sefasta je do sada radio sa MILOM i sada mu cuva leđa zasto nijezajedno sa opozicijom izasao na izbore pa onda na osnovu dobivenih glasova trazio mandate koi mu pripadaju a ne odma ucijene

ODGOVORITE
Name

Mirkan

10.06.2022 18:18

Kako smo se i zašto svi i na svim stranama borili ? Da iz socijalizma pređemo u kapitalizam a ne u uhljeb kapitalizam. Od jedne lijepe i moćne države napraviše,uz pomoć zapada,sedam osam feuda iliti prćija.

ODGOVORITE
Name

Re

10.06.2022 23:11

U pravu je RS je nezavisna a mi srbi okupirani sa svih strana.Kako je krenulo i odlazak u crkvu ce nam zabraniti,ako se to tamo nekome ne svidi.Nikad manje prava i dostojanstva nismo imali.

ODGOVORITE
Name

zora123

12.06.2022 07:00

Najbolje bi bilo da smo na sve pristali sto trazi federacija BiH, pa se ne bi desilo to sto si nabrojao. Znaci, po tvome, ne talasaj! Sto nam, pritom, oduzimaju sve cega se sjete, na nasu stetu, to nema veze. Bitno je da se napravi unitarna BiH I da se Rusija izbaci s Balkana. A Srbi ima da cute I trpe! Je li to politika SDS-a I PDP-a?

ODGOVORITE