Више лица ухапшено на основу потрага судова и полиције

- Припадници Јединице граничне полиције БиХ ухапсили су на тузланском аеродрому држављанку БиХ чији су иницијали Д.Ч. јер је провјерама утврђено да је за њом Полицијска управа Зеница расписала потрагу због кривичног дјела избјегавање издржавања.

Босна и Херцеговина 10.06.2022 | 14:07
Више лица ухапшено на основу потрага судова и полиције

На Међународни аеродром Тузла ухапшена је јуче стигла летом из Малмеа, а предата је службеницима Полицијске управе Зеница, саопштено је из Граничне полиције БиХ.

Дан раније, 8. јуна, службеници Јединице Граничне полиције Градишка, ухапсили су држављанина БиХ чији су иницијали Х.К, након што је провјерама утврђено да је за њим Општински суд у Санском Мосту расписао потрагу због кривичног дјела посједовање и омогућавање уживања дроге.

Контролисан је на уласку у БиХ на прелазу Градина и предат службеницима Центра судске полиције у Унско-санском кантону.

Претходно, 6. јуна, службеници ове јединице су на уласку у БиХ на прелазу Градишка, ухапсили лице чији су иницијали С.С. јер га потражује Основни суд у Добоју због кривичног дјела крађа.

Лице које је држављанин БиХ је предато службеницима Окружног центра судске полиције Бањалука.

Службеници Јединице Граничне полиције БиХ Орашје, 8. јуна предали су лице чији су иницијали И.И. службеницима Полицијске управе Орашје, након што је утврђено да је поменута управа за наведеном особом расписала потрагу због кривичног дјела мучење и убијање животиње, као и Општински суд у Орашју због кривичног дјела насиље у породици.

Држављанин Хрватске је контролисан на изласку из БиХ на прелазу Орашје.

Уз наведено, службеници ове јединице су, 6. јуна , лишили слободе лице чији су иницијали Ф.М. приликом уласка у БиХ на прелазу Орашје.

Утврђено је да је за њим Полицијска станица Бановићи расписала потрагу због кривичног дјела прикривања, те је предат службеницима Полицијске станице Бановићи, наведено је у саопштењу. 

(Срна Фото: Илустрација)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Фениx

10.06.2022 12:27

А будала,препливаш рјеку ако незнаш пливат има шлауф.?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Борац

10.06.2022 16:00

Када це хапсења у сумама?