Više lica uhapšeno na osnovu potraga sudova i policije

- Pripadnici Jedinice granične policije BiH uhapsili su na tuzlanskom aerodromu državljanku BiH čiji su inicijali D.Č. jer je provjerama utvrđeno da je za njom Policijska uprava Zenica raspisala potragu zbog krivičnog djela izbjegavanje izdržavanja.

Bosna i Hercegovina 10.06.2022 | 14:07
Više lica uhapšeno na osnovu potraga sudova i policije

Na Međunarodni aerodrom Tuzla uhapšena je juče stigla letom iz Malmea, a predata je službenicima Policijske uprave Zenica, saopšteno je iz Granične policije BiH.

Dan ranije, 8. juna, službenici Jedinice Granične policije Gradiška, uhapsili su državljanina BiH čiji su inicijali H.К, nakon što je provjerama utvrđeno da je za njim Opštinski sud u Sanskom Mostu raspisao potragu zbog krivičnog djela posjedovanje i omogućavanje uživanja droge.

Кontrolisan je na ulasku u BiH na prelazu Gradina i predat službenicima Centra sudske policije u Unsko-sanskom kantonu.

Prethodno, 6. juna, službenici ove jedinice su na ulasku u BiH na prelazu Gradiška, uhapsili lice čiji su inicijali S.S. jer ga potražuje Osnovni sud u Doboju zbog krivičnog djela krađa.

Lice koje je državljanin BiH je predato službenicima Okružnog centra sudske policije Banjaluka.

Službenici Jedinice Granične policije BiH Orašje, 8. juna predali su lice čiji su inicijali I.I. službenicima Policijske uprave Orašje, nakon što je utvrđeno da je pomenuta uprava za navedenom osobom raspisala potragu zbog krivičnog djela mučenje i ubijanje životinje, kao i Opštinski sud u Orašju zbog krivičnog djela nasilje u porodici.

Državljanin Hrvatske je kontrolisan na izlasku iz BiH na prelazu Orašje.

Uz navedeno, službenici ove jedinice su, 6. juna , lišili slobode lice čiji su inicijali F.M. prilikom ulaska u BiH na prelazu Orašje.

Utvrđeno je da je za njim Policijska stanica Banovići raspisala potragu zbog krivičnog djela prikrivanja, te je predat službenicima Policijske stanice Banovići, navedeno je u saopštenju. 

(Srna Foto: Ilustracija)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Fenix

10.06.2022 12:27

A budala,preplivaš rjeku ako neznaš plivat ima šlauf.?

ODGOVORITE
Name

Borac

10.06.2022 16:00

Kada ce hapsenja u sumama?