Руководство СНСД дало подршку Младену Ђуревићу

Основна порука са СНСД трибине у Вишеграду, која је организована као подршка актуелном начелнику општине Младену Ђуревићу да би се на референдуму у недељу спријечио његов опозив је да је он заслужан за четворогодишњи развој града на Дрини и да је све учинио да живот у њему буде бољи.

Република Српска 08.06.2022 | 21:45
Руководство СНСД дало подршку Младену Ђуревићу

„Скупштинска већина је успјела да заустави развој  Вишеграда , да одбаци добре идеје које су биле присутне и да блокира средства Владе Републике Српске које смо дали Рехабилитационом центру „Вилина влас“, рекао је предсједник СНСД  Милорад Додик Додик.

Он је наво да су све то учинила двојица тројица локалних  кабадахија који су овдје заробили читаву општину и њене институције и умјесто да се реализују пројекти натјерали власт  да се бави сама собом.

„Вјерујем да ће послије референдума  бити дебликиран рад скупштинске већине  и да ће се одборници окупити око начелника  како бе се кренуло у остварање важних пројеката за овај град", додао је Додик.

Додик је рекао да је дошао у Вишеград да помогне  начелнику Ђуревића и јединству партије у општини а оне, како је нагласио, који је нису подржали на овом важном питању  референдума  не могу да рачунају на подрушку страначких органа.

„Очекујем велику и убједљиву побједу   и сигуран сам да ће послије недјеље  општина наставити са радом гдје је стала 2020. године, рекао је Ђуревић новинарима .

Трибини је присуствовала и предсједник Републике Српске  Жељка Цвијановић и министар Сташа Кошарац као и начелница Дрвара Душица Рунић.

За сутра у 19 часова  у Дому културе заказана је, поводом опозива начелника општине Вишеград Младена Ђуревића, трибина скупштинске већине којој ће као гости присуствовао предсједник СДС Мирко Шаровић, потпредсједник СДС Вукота Говедарица, предсједник ДНС Ненад Нешић, граноначелник Бања Луке Драшко Станивуковић и неколико народних посланика  из редова опозиционих партија 

(БН)

Коментари / 15

Оставите коментар
Name

Кабадахије

08.06.2022 21:10

Како кад загусти на терену партијском сви из власти тј. снсд/секте дотрче да подрже свог лопова који у Вишеграду није ни једну циглу помјерио. Ето чиме се баве Предсједник РС, наш члан Предсједништва БиХ возају се и спашавају своје накарадно постављене кадрове. Вишеграђани изађите на опозив начелника и пошаљите га гдје му је и мјесто.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Члан

08.06.2022 22:52

Мој Милораде,испао си класичан кловн,све што су ти рекли су те слагали,стао си на страну лопова и сеоских дриблера а највећег од њих и човјека који ти је донијео побједу у Вишеграду,Пера Петровића народног посланика СНСД-а, си гурнуо у страну.Треба да асе стидиш њих а не да им долазиш ма ноге,ти си требао њих распустити и отјерати да би нам партија осатала а не њега.Видјећеш у недељу на чијој не страни народ Вишеграда,биче ти касно тада.

Name

Брат

08.06.2022 22:54

Ма ти не знаш кога си подржао,лопове и смутавце,квази швалере и глупане.Вишеград че да заокружи њима ЗА ОПОЗИВ,и да их стави тамо гдје им је и мјесто,у смеће историје и да се никада више овакви не појаве.Свw зу завадили,па на крају и медју собом.

Name

Борац

09.06.2022 07:48

Колико цовјек мора бити луд и безобразан,да би веровао лазовима и лоповима.

Name

Вишеград

08.06.2022 21:55

Џаба ти је ђуревићу подршка ових лопурда који су те научили да радиш то што радиш,остаћеш запамћен као најгори начелник у историји Вишеграда.А додик и кумпанија окупљсју најгоре.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ругло град

09.06.2022 10:01

Ништа није урађено да овај град продише и да живи од туризма. Улице прљаве, тезгарење свуда, све нешто почето па незавешено а паре покрадене. Зло од ове секте лоповске и нема среће са њима. Народе гласај за ОПОЗИВ овог дангуба и ријеши се глодара за сва времена. Они (СНСД) не воле Вишеград они воле само паре.

Name

Вгд 12.06.22

09.06.2022 05:32

Цудно да је Висеград и даље касаба са оваквим природним потенцијалима плус да знаменита савјетница Мицика Ст. није могла донијети просперитет својим знањем и прегалаством за опсте добро. Онда теско да нам има лијека. Невољно је иако доведена са улице за савјетницу и сефицу инспекције, са мужићем врло активним Геовим пензионером скупа уносила у куцу сваки мјесец 4 миље кеша без кирија а касаба не видје напретка. Казу познаваоци да јој је много криво због тога. Млађо зна изабрати праве савјетнике и сараднике крив је народ сто то не зна препознати и узивати у добру и напретку од власти са таквом савјетницом која изгара за градјане. Сто се тице рецепционера ПП он је и гори и подмуклији од Млађа ту не треба бити заваравања. Обојица морају у политицки заборав са својим полтронима да би се спасио градић. Изадјимо у недељу висе нас је од оних спонзоруша и"љепотица" са ХЕ које су нам се кезиле са трибина спортске дворане синоц.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Додик .ба

09.06.2022 06:16

Што Додик није испунио обећања Вишеграду у задњих 6 година док није било локалних кабадахија који му сад фол сметају гдје је: Главна улица у граду, обећао кад је промовисао изградњу Андрићграда Стадион код андрићграда- сад је ругло, 100 радних мјеста у Андрићграду, Највеће дјечије игралиште Србија и много тога још... Народе у памет се!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вишеграђанка

09.06.2022 07:25

Фуј ђуревић,фуј перишић,фуј андрић,фуј др печат ђуровић.ђуревић уцјењује оне што су добили стан у калатама да морају гласати за њега,а никакве нема заслуге за те станове.Синоћ се аутобуси преко дрине паркирали да не види народ колико их је дошло са стране.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пензионер

09.06.2022 08:32

Све ово ми Вишеграђани знамо, зато смо вечерас сви који волимо Вишеград у Дому културе у 19.сати, да кажемо, ДОСТА ЈЕ БИЛО, ОДЛАЗИ ЂУРЕВИЋУ, а онда све финансијске трансакције обелоданити и казнити починиоце, да наш Вишеград обасја сунце.

Name

Јбг

09.06.2022 07:54

Није вама до Вишеграда и Ђурђевића него се бојите да је то почетак краја... Него јесу ли Душица и Сташа а Додик и Жељкица допутовали заједно??? Мсм да смање трошкове путовања и смјештаја...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Људи

09.06.2022 10:27

ВИСЕГРАДЈАНИ МОЈИ, ПОКАЗИТЕ ДА СЕ НЕ БОЈИТЕ...ИЗАДЈИТЕ И ГЛАСАЈТЕ ЗА ОПОЗИВ ОВОМ НАЈВЕЦЕМ ЗЛУ ОВОГ МАЛОГ ГРАДА ДЈУРЕВИЦУ ,ЗАЈЕДНО СА СВОЈИМ ПАРТИЈСКИМ СМЕЦЕМ ОД ЉУДИ-ПЕРИСИЦ,АНДРИЦ!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Будите сад паметни

09.06.2022 12:38

Сав Висеград мозе стати у ту рупу сто бусите и тразите воду. Толико вас је остало ту. Сад опет будите глупи па гласајте за ову сподобу од нацелника ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Идеално

09.06.2022 12:46

Која је све багра дошла, а све о државном, односно друштвеном трошку...катастрофа, јад и чемер...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Висеград

09.06.2022 20:23

Све це то додо превеслати преко дрине као до сада !! Теско нама са оваквим водјама!! Да их богдо ми немамо?

ОДГОВОРИТЕ