Rukovodstvo SNSD dalo podršku Mladenu Đureviću

Osnovna poruka sa SNSD tribine u Višegradu, koja je organizovana kao podrška aktuelnom načelniku opštine Mladenu Đureviću da bi se na referendumu u nedelju spriječio njegov opoziv je da je on zaslužan za četvorogodišnji razvoj grada na Drini i da je sve učinio da život u njemu bude bolji.

Republika Srpska 08.06.2022 | 21:45
Rukovodstvo SNSD dalo podršku Mladenu Đureviću

„Skupštinska većina je uspjela da zaustavi razvoj  Višegrada , da odbaci dobre ideje koje su bile prisutne i da blokira sredstva Vlade Republike Srpske koje smo dali Rehabilitacionom centru „Vilina vlas“, rekao je predsjednik SNSD  Milorad Dodik Dodik.

On je navo da su sve to učinila dvojica trojica lokalnih  kabadahija koji su ovdje zarobili čitavu opštinu i njene institucije i umjesto da se realizuju projekti natjerali vlast  da se bavi sama sobom.

„Vjerujem da će poslije referenduma  biti deblikiran rad skupštinske većine  i da će se odbornici okupiti oko načelnika  kako be se krenulo u ostvaranje važnih projekata za ovaj grad", dodao je Dodik.

Dodik je rekao da je došao u Višegrad da pomogne  načelniku Đurevića i jedinstvu partije u opštini a one, kako je naglasio, koji je nisu podržali na ovom važnom pitanju  referenduma  ne mogu da računaju na podrušku stranačkih organa.

„Očekujem veliku i ubjedljivu pobjedu   i siguran sam da će poslije nedjelje  opština nastaviti sa radom gdje je stala 2020. godine, rekao je Đurević novinarima .

Tribini je prisustvovala i predsjednik Republike Srpske  Željka Cvijanović i ministar Staša Košarac kao i načelnica Drvara Dušica Runić.

Za sutra u 19 časova  u Domu kulture zakazana je, povodom opoziva načelnika opštine Višegrad Mladena Đurevića, tribina skupštinske većine kojoj će kao gosti prisustvovao predsjednik SDS Mirko Šarović, potpredsjednik SDS Vukota Govedarica, predsjednik DNS Nenad Nešić, granonačelnik Banja Luke Draško Stanivuković i nekoliko narodnih poslanika  iz redova opozicionih partija 

(BN)

Komentari / 15

Ostavite komentar
Name

Кабадахије

08.06.2022 21:10

Како кад загусти на терену партијском сви из власти тј. снсд/секте дотрче да подрже свог лопова који у Вишеграду није ни једну циглу помјерио. Ето чиме се баве Предсједник РС, наш члан Предсједништва БиХ возају се и спашавају своје накарадно постављене кадрове. Вишеграђани изађите на опозив начелника и пошаљите га гдје му је и мјесто.

ODGOVORITE
Name

Član

08.06.2022 22:52

Moj Milorade,ispao si klasičan klovn,sve što su ti rekli su te slagali,stao si na stranu lopova i seoskih driblera a najvećeg od njih i čovjeka koji ti je donijeo pobjedu u Višegradu,Pera Petrovića narodnog poslanika SNSD-a, si gurnuo u stranu.Treba da ase stidiš njih a ne da im dolaziš ma noge,ti si trebao njih raspustiti i otjerati da bi nam partija osatala a ne njega.Vidjećeš u nedelju na čijoj ne strani narod Višegrada,biče ti kasno tada.

Name

Brat

08.06.2022 22:54

Ma ti ne znaš koga si podržao,lopove i smutavce,kvazi švalere i glupane.Višegrad če da zaokruži njima ZA OPOZIV,i da ih stavi tamo gdje im je i mjesto,u smeće istorije i da se nikada više ovakvi ne pojave.Svw zu zavadili,pa na kraju i medju sobom.

Name

Borac

09.06.2022 07:48

Koliko covjek mora biti lud i bezobrazan,da bi verovao lazovima i lopovima.

Name

Вишеград

08.06.2022 21:55

Џаба ти је ђуревићу подршка ових лопурда који су те научили да радиш то што радиш,остаћеш запамћен као најгори начелник у историји Вишеграда.А додик и кумпанија окупљсју најгоре.

ODGOVORITE
Name

Ругло град

09.06.2022 10:01

Ништа није урађено да овај град продише и да живи од туризма. Улице прљаве, тезгарење свуда, све нешто почето па незавешено а паре покрадене. Зло од ове секте лоповске и нема среће са њима. Народе гласај за ОПОЗИВ овог дангуба и ријеши се глодара за сва времена. Они (СНСД) не воле Вишеград они воле само паре.

Name

Vgd 12.06.22

09.06.2022 05:32

Cudno da je Visegrad i dalje kasaba sa ovakvim prirodnim potencijalima plus da znamenita savjetnica Micika St. nije mogla donijeti prosperitet svojim znanjem i pregalastvom za opste dobro. Onda tesko da nam ima lijeka. Nevoljno je iako dovedena sa ulice za savjetnicu i seficu inspekcije, sa mužićem vrlo aktivnim Geovim penzionerom skupa unosila u kucu svaki mjesec 4 milje keša bez kirija a kasaba ne vidje napretka. Kazu poznavaoci da joj je mnogo krivo zbog toga. Mlađo zna izabrati prave savjetnike i saradnike kriv je narod sto to ne zna prepoznati i uzivati u dobru i napretku od vlasti sa takvom savjetnicom koja izgara za gradjane. Sto se tice recepcionera PP on je i gori i podmukliji od Mlađa tu ne treba biti zavaravanja. Obojica moraju u politicki zaborav sa svojim poltronima da bi se spasio gradić. Izadjimo u nedelju vise nas je od onih sponzoruša i"ljepotica" sa HE koje su nam se kezile sa tribina sportske dvorane sinoc.

ODGOVORITE
Name

Dodik .ba

09.06.2022 06:16

Što Dodik nije ispunio obećanja Višegradu u zadnjih 6 godina dok nije bilo lokalnih kabadahija koji mu sad fol smetaju gdje je: Glavna ulica u gradu, obećao kad je promovisao izgradnju Andrićgrada Stadion kod andrićgrada- sad je ruglo, 100 radnih mjesta u Andrićgradu, Najveće dječije igralište Srbija i mnogo toga još... Narode u pamet se!!!

ODGOVORITE
Name

Вишеграђанка

09.06.2022 07:25

Фуј ђуревић,фуј перишић,фуј андрић,фуј др печат ђуровић.ђуревић уцјењује оне што су добили стан у калатама да морају гласати за њега,а никакве нема заслуге за те станове.Синоћ се аутобуси преко дрине паркирали да не види народ колико их је дошло са стране.

ODGOVORITE
Name

Пензионер

09.06.2022 08:32

Све ово ми Вишеграђани знамо, зато смо вечерас сви који волимо Вишеград у Дому културе у 19.сати, да кажемо, ДОСТА ЈЕ БИЛО, ОДЛАЗИ ЂУРЕВИЋУ, а онда све финансијске трансакције обелоданити и казнити починиоце, да наш Вишеград обасја сунце.

Name

Jbg

09.06.2022 07:54

Nije vama do Višegrada i Đurđevića nego se bojite da je to početak kraja... Nego jesu li Dušica i Staša a Dodik i Željkica doputovali zajedno??? Msm da smanje troškove putovanja i smještaja...

ODGOVORITE
Name

Ljudi

09.06.2022 10:27

VISEGRADJANI MOJI, POKAZITE DA SE NE BOJITE...IZADJITE I GLASAJTE ZA OPOZIV OVOM NAJVECEM ZLU OVOG MALOG GRADA DJUREVICU ,ZAJEDNO SA SVOJIM PARTIJSKIM SMECEM OD LJUDI-PERISIC,ANDRIC!!!

ODGOVORITE
Name

Budite sad pametni

09.06.2022 12:38

Sav Visegrad moze stati u tu rupu sto busite i trazite vodu. Toliko vas je ostalo tu. Sad opet budite glupi pa glasajte za ovu spodobu od nacelnika ...

ODGOVORITE
Name

Idealno

09.06.2022 12:46

Koja je sve bagra došla, a sve o državnom, odnosno društvenom trošku...katastrofa, jad i čemer...

ODGOVORITE
Name

Visegrad

09.06.2022 20:23

Sve ce to dodo preveslati preko drine kao do sada !! Tesko nama sa ovakvim vodjama!! Da ih bogdo mi nemamo?

ODGOVORITE