Шакира и Пике обманули јавност: Није било преваре, имали отворену везу!

Жерар Пике и Шакира објавили су у суботу заједничком изјавом да се растају након дванаестогодишње везе, а шпански медији сада тврде да је пар био у отвореној вези.

Забава 08.06.2022 | 20:35
Шакира и Пике обманули јавност: Није било преваре, имали отворену везу!

Тврдило се, међутим, да је одлука о објављивању заједничке изјаве била заправо Шакирина и да је овај потез изненадио фудбалера Барселоне. Тако барем тврди новинар Хосе Антонио Авилес, који се појавио у емисији "Вива ла Вида" након што је наводно разговарао с људима блиским Пикеу, преноси Марца.

 

"Неко врло, врло близак Пикеу уверио ме је да није било неверства с његове стране. Веома се изненадио због раскида и изјаве коју је Шакира послала", навео је новинар. Исти новинар тврдио је и да су фудбалер и певачица последњих неколико година имали отворену везу.

"Њихов договор је био 'ти радиш шта желиш, а ја ћу радити шта ја желим', али да се јавности представе као пар", додао је Авилес, поново тврдећи да је разговарао с изворима блиским Пикеу.

Đerar Pike, Šakira
ФОТО: ПРОФИМЕДИА

"Жао нам је што потврђујемо да се растајемо. За добробит наше деце, која су наш највећи приоритет, молимо да поштујете њихову приватност. Хвала на разумевању", рекли су у поменутој изјави. Певачица и фудбалер имају двоје деце из 12-годишње везе, синове Милана и Сашу.

О пару су током протекле недеље, чак и пре заједничке изјаве, колале бројне гласине у којима се тврдило да је Пике варао певачицу. То је, међутим, противно новим информацијама које је дао Хосе Антонио Авилес. Појавили су се и извештаји у којима се тврди да Пике већ неколико месеци живи далеко од породице, у свом стану.

(Курир.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар