Šakira i Pike obmanuli javnost: Nije bilo prevare, imali otvorenu vezu!

Žerar Pike i Šakira objavili su u subotu zajedničkom izjavom da se rastaju nakon dvanaestogodišnje veze, a španski mediji sada tvrde da je par bio u otvorenoj vezi.

Zabava 08.06.2022 | 20:35
Šakira i Pike obmanuli javnost: Nije bilo prevare, imali otvorenu vezu!

Tvrdilo se, međutim, da je odluka o objavljivanju zajedničke izjave bila zapravo Šakirina i da je ovaj potez iznenadio fudbalera Barselone. Tako barem tvrdi novinar Hose Antonio Aviles, koji se pojavio u emisiji "Viva la Vida" nakon što je navodno razgovarao s ljudima bliskim Pikeu, prenosi Marca.

 

"Neko vrlo, vrlo blizak Pikeu uverio me je da nije bilo neverstva s njegove strane. Veoma se iznenadio zbog raskida i izjave koju je Šakira poslala", naveo je novinar. Isti novinar tvrdio je i da su fudbaler i pevačica poslednjih nekoliko godina imali otvorenu vezu.

"Njihov dogovor je bio 'ti radiš šta želiš, a ja ću raditi šta ja želim', ali da se javnosti predstave kao par", dodao je Aviles, ponovo tvrdeći da je razgovarao s izvorima bliskim Pikeu.

Đerar Pike, Šakira
FOTO: PROFIMEDIA

"Žao nam je što potvrđujemo da se rastajemo. Za dobrobit naše dece, koja su naš najveći prioritet, molimo da poštujete njihovu privatnost. Hvala na razumevanju", rekli su u pomenutoj izjavi. Pevačica i fudbaler imaju dvoje dece iz 12-godišnje veze, sinove Milana i Sašu.

O paru su tokom protekle nedelje, čak i pre zajedničke izjave, kolale brojne glasine u kojima se tvrdilo da je Pike varao pevačicu. To je, međutim, protivno novim informacijama koje je dao Hose Antonio Aviles. Pojavili su se i izveštaji u kojima se tvrdi da Pike već nekoliko meseci živi daleko od porodice, u svom stanu.

(Kurir.rs)

Komentari / 0

Ostavite komentar