Америчка глумица српског порекла покушала водитељу превести наше псовке!

Америчка глумица српског порекла, Саша Александер гостовала је у емисији чувеног Конана О’Брајена и том приликом водитељу је покушала да објасни како звуче псовке у Србију.

Забава 08.06.2022 | 19:07
Америчка глумица српског порекла покушала водитељу превести наше псовке!

Глумица Саша Александер је најпре објаснила да је њена мајка пореклом из Србије и да она својој деци у кући пева песме на нашем језику. Дотакла се и свог детињства па је напоменула како је одрасла уз нашу музику.

Такође је рекла да је српски језик један од тежих, али да има дубину и емоцију у себи. И док се очекивало да ће можда нешто и отпевати на српском, ипак је прича кренула у другом правцу па су је тако питали како звуче наше псовке.

Истини за вољу, тешко је на страни језик дочарати те речи, али се глумица одлично снашла. <блоцкqуоте цласс="тикток-ембед" стyле="маx-wидтх: 605пx; мин-wидтх: 325пx;" ците="хттпс://www.тикток.цом/@сањалица18/видео/7099764376906763526" дата-видео-ид="7099764376906763526"> <сецтион><а титле="@сањалица18" хреф="хттпс://www.тикток.цом/@сањалица18" таргет="_бланк" рел="ноопенер">@сањалица18 <а титле="америцанартист" хреф="хттпс://www.тикток.цом/таг/америцанартист" таргет="_бланк" рел="ноопенер">#америцанартист <а титле="сасхаалеxандер" хреф="хттпс://www.тикток.цом/таг/сасхаалеxандер" таргет="_бланк" рел="ноопенер">#сасхаалеxандер <а титле="сербианлангуаге" хреф="хттпс://www.тикток.цом/таг/сербианлангуаге" таргет="_бланк" рел="ноопенер">#сербианлангуаге <а титле="сербиа" хреф="хттпс://www.тикток.цом/таг/сербиа" таргет="_бланк" рел="ноопенер">#сербиа <а титле="балкан" хреф="хттпс://www.тикток.цом/таг/балкан" таргет="_бланк" рел="ноопенер">#балкан <а титле="фy" хреф="хттпс://www.тикток.цом/таг/фy" таргет="_бланк" рел="ноопенер">#фy <а титле="фyп" хреф="хттпс://www.тикток.цом/таг/фyп" таргет="_бланк" рел="ноопенер">#фyп <а титле="фоллоw" хреф="хттпс://www.тикток.цом/таг/фоллоw" таргет="_бланк" рел="ноопенер">#фоллоw <а титле="сањалица18" хреф="хттпс://www.тикток.цом/таг/сањалица18" таргет="_бланк" рел="ноопенер">#сањалица18 <а титле="♬ оригинал соунд - ຮศསјศʆར໒ศ" хреф="хттпс://www.тикток.цом/мусиц/оригинал-соунд-7099764347873807109" таргет="_бланк" рел="ноопенер">♬ оригинал соунд - ຮศསјศʆར໒ศ <сцрипт срц="хттпс://www.тикток.цом/ембед.јс">

Онда су је питали како би звучала нека псовка, а <а хреф="хттпс://www.курир.рс/забава/поп-култура/862513/бог-српкиње-правио-6-дана-23-сата-србе-само-сат" таргет="_бланк" рел="ноопенер">Саша је нашла начина да објасни али и засмеје све у студију. Једно од најпознатијих српских псовки "Иди у пм" превела је речима "Го бацк ин yоур Мамас" што је зачудило водитеља који није најбоље разумео о чему се ради. <фигуре цласс="елWрап имгФулл"><имг срц="хттпс://www.курир.рс/дата/имагес/2022/05/29/07/3042253_саса-александер-2_фф.јпг?вер=1654695394" алт="Саша Александер, Сузана Дробњаковић" /> <фигцаптион><спан цласс="имгСоурце">ФОТО: YОУТУБЕ ПРИНТСЦРЕЕН

Подсетимо, Саша Александер је рођена као Сузана Дробњаковић, и има импресивну холивудску каријеру. Рођена је у Лос Анђелесу, а мајка и отац су јој Срби. Од 2007. године удата је за редитеља Едуарда Понтија, сина славне Софије Лорен. Са њим има двоје деце.

(Курир.рс/Блиц)

Коментари / 0

Оставите коментар