Гацко: Блокирани пројекти - Проблеми у коалицији СНСД

Одборници Скупштине општине Гацко поново нису одржали сједницу локалног парламента. И док у скупштинској већини кажу да нема никавих проблема унутар владајуће колације, у опозцији тврде да због интереса појединаца власт има велике проблеме, али да највише испаштају грађани те општине. 

Република Српска 07.06.2022 | 20:06
Гацко: Блокирани пројекти - Проблеми у коалицији СНСД

Прошле седмице 13. сједница Скупштине општине Гацко завршена је тако што није усвојен дневни ред, а ни заказани наставак засједња није одржан.

Како каже предсједник Скупштине општине Гацко Рајко Паповић у владајућој коалицији нема проблема и претходна сједница није  одржана због изостанка шест одборника, али признаја да ипак није све како треба и то након што су два одборника СПС-а напустила клуб који су чинили заједно са њим.

"Искрено нисам очекивао јер нисмо претходно сјели као клуб да расправљамо о неким проблеме и унутра клуба и унутра саме скупштинске већине", казао је Рајко Паповић, предсједник Скупштине општине Гацко .

Међутим, у опозцији кажу да унутар владајуће колације има доста тога што не штима, а да су нажолост у питању лични интереси.

"Видјели смо у петак да постоје проблеми међу владајућом колацији када смо имали прлику да видимо да је скупштина почела и завршила не усвањњем дневног реда што је показетљ да се нешто дешава у колацији. Међутим, да ли ће успјети да то превазиђу видјећемо у наредном периоду", истакла је Јелица Бјековић, одборник СДС-а.

"Жао ми је што  су проблеми испали због неких личних интереса не због неког општег стања у коме се налази Гацко, које је у најмању руку није добро, да не кажем тежу ријеч. Данас смо имали састанак око наставка од петка, тај састанак није могао бити јер није усвојен ни Дневни ред није могла имати наставак није ји прекинута", нагласио је Радоица Антуновић, одборник ПДП-а.

У СДС-у истичу да је очигледно да од почетка мандата нове валсти много тога не штима због чега испашатју грађани Гацка.

"Ништа се за 20 мјесеци није урадило. Баш ништа. Ниједан нови пројекат, блокиран је водовод гдје је уложено 2 милиона, блокирана је дворана, дом за стара лица, блокирана је стара општине. Свугдје су блокаде, ништа се није направило, од пијаце, гараже за ВЈ, ништа није урађено, не знам шта се дешава", изјавио је Мирослав Вуковић, одборник СДС-а.

Ново засједња у Гацку заказано је за 14. јун.

(БН)

Коментари / 14

Оставите коментар
Name

Гацко

07.06.2022 18:14

Неће Зеленовићка на скупштину док јој сестру не поставе на чело одјељења за урбанизам....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нострадамус

08.06.2022 06:17

Блокиран водовод гдје је улозено два милиона марака. Па зар није било довољно два милиона да се водовод уради,као да граде нафтовод.Паре покрадене и сада це опет народ морати да плати .

Name

Мићко

07.06.2022 18:23

Пар неписменох ликова врти Милинковића око малог прста. Тако треба...

ОДГОВОРИТЕ
Name

...

07.06.2022 18:39

Слажем се, тако ми и треба.. Ста је цовјек себи допустио, еее мој Огњене, моја б......

Name

Курир

07.06.2022 19:12

Ста је са термом? Је ли тамо расуло

Name

Гацко

07.06.2022 18:35

Подрска за опозицију у Гацку, само тако наставите. Оги боље да се исели из Гацко, ако овако настави бице хаос.... Није ниста урадио сто је обецао, Гацко није процвјетало његовим доласком, омје оставио 40 људи без посла и то му никад нецемо заборавити и опростити. Зивио СДС

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дејан

07.06.2022 19:36

Тако је за време СДС које је трајало 20 г у Гацку је све цвјетало . Треба их сто прије вратити на власт да крену пројекти које је започео СДС али мало је било времена да их реализацију.

Name

Страсно

07.06.2022 18:38

Стварно не могу да вјерујем докле иде људски безобразлук, дас некоме посао и запосослис им сестру и супруга и нису задовољни.... Страснооооо!!! Дас некоме прст, он хоце цитаву руку, ма не само руку, вец и главу....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Татар

07.06.2022 20:21

Е то ти је СНСД брате мој

Name

Ре

08.06.2022 03:48

Проблем је сто је људима нормално то давање. Хало какво давање и дјељење позиција само струцност и заслуга.

Name

ВРС

07.06.2022 21:17

Више вриједи Хрго него читава коалиција састављена с' коца и конопца...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јаој лопурде

08.06.2022 00:42

Нерадници Додикови и ухљеби све уништише чега се дотакну. Оваква аждаја није виђена одавно. Мајку продају за парче власти, за грабеж и само грабеж. А и законе треба мијењати и увести казне за нерад одборника. Сједнице морају да се редовно одржавају и само тежа болест може бити оправдање за недолазак. Ово овако овдје као и оно у Вишеграду што се радило је пљување грађанима у лице.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Владајући

08.06.2022 07:40

Дефинитивно наносе већу штету народу,од било ког ратног стања,и то треба народ да растјера док нису своје пљачкашке циљеве довели до краја.Када се то деси,никаква борба неће имати сврху.Треба,и мора се кренути с чисткама од М.З-ца,преко општина,па даље.Иначе,сами смо узроци властите пропасти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вишеград

08.06.2022 10:51

Е гачани стигла вас казна што гласасте пејову унуку жељку,умјесто вашек доброг,поштеног,честитог Вукоту.А што се тиче Вишеграда и ми смо кажњени,иако нисмо дали глас ивим лопинама који само знају да лажу,краду и петљају из снсд ђуревићу нијемцу,андрићу широкобријежанину и неписменом перишићу.Али ако бог да иде референдум у неђељу,на Свете Тројице и оћераћемо ову секту са власти.

ОДГОВОРИТЕ