Дојава о бомби у влади, запослени евакуисани

Зграда Владе Средњобосанског кантона у Травнику евакуисана је због дојаве о бомби, а припадници кантоналног Министарства унутрашњих послова (МУП) тренутно врше преглед.

Босна и Херцеговина 02.06.2022 | 13:45
Дојава о бомби у влади, запослени евакуисани

Портпарол полицијског комесара кантоналног МУП Хасан Хоџић рекао је да је у 10.50 Полицијској станици Травник пријављено да је Влада запримила анонимну дојаву о постављеној бомби у згради.

– Након дојаве службеници полиције изашли су на мјесто догађаја, евакуисали запослене и приступили контрадиверзијском прегледу. У сарадњи с надлежним Тужилаштвом и Федералном управом полиције ради се на расвјетљавању ових дјела – рекао је Хоџић.

Дојава о бомби дошла је након сједнице Владе Средњобосанскеог кантона, кад је у згради био већи број људи, преносе федерални медији.

Травничка полиција јуче је обавила два контрадиверзиона прегледа након дојава о постављеној бомби у основној и средњој школи.

(Срна)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Зулу

02.06.2022 12:54

Је ли могуће да неко може зај.бавати цијели регион са наводним бомбама а полиције су обезбиједиле опреме као за свемир. Гдје су ти свемогући хакери, што се сад не укључе да помогну овим неспособњаковићима?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мирослав

02.06.2022 14:29

Ово је вец колективно лудило, глупаци, лудаци и слуге, наносе стету без последица. А сви ти кретени су навалили на Балкан. А Балкан је оаза мира, овдје никоме није до рата, само нека нас оставе на миру ови из европе и америке. Доста тога смо рузног презивели. Ако им је до рата а јесте, нека се овог пута кољу без нас и не на насем Балкану.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сагитариус

02.06.2022 21:01

Ове дојаве о наводно постављеним бомбама у разним институцијама, неко намјерно "режира" , са намјером да се унесе страх у народ, и повећају међунационалне тензије, како би се гласаћи поново натјерали да гласају за националне странке и њихове лидере, а владајућа елита себи обезбједила останак на власти!!

ОДГОВОРИТЕ