Након што је одглумио Туђмана, Кевин Спејси иде на отпуженичку клупу!

Након што је у Хрватској, у филму Јакова Седлара, глумио Туђмана, Кевин Спејси почиње судску битку у Великој Британији, где га тројица мушкараца оптужују за сексуално злостављање.

Забава 01.06.2022 | 22:22
Након што је одглумио Туђмана, Кевин Спејси иде на отпуженичку клупу!

Посрнули глумац планира да се добровољно појави на суду и активно брани, потврдио је то у разговору с новинарима популарног америчког шоуа "Гоод Морнинг Америца".

- Уверен сам да ћу доказати невиност - рекао је притом и захвалио се тужиоцима који су "подсетили медије да Спејси има право на поштено суђење и да је невин док се не докаже супротно".

 
Kevin Spejsi
ФОТО: ПРОФИМЕДИА

- Разочаран сам што оптужница већ није одбачена, али спреман сам да дођем на суд што је пре могуће како бих се бранио од оптужби - додао је.

Оптужница је иначе потврђена 26. маја, и то за четири одвојена случаја сексуалног напастовања против укупно тројице мушкараца. Иако имена нису откривена, у документима пише како су они тренутно стари између 30 и 40 година, а један од случајева описује се као класично силовање.

Kevin Spejsi
ФОТО: СХУТТЕРСТОЦК

Два од четири случаја догодила су се у Лондону у марту 2005. године, а жртва је исти мушкарац. Трећи случај догодио се у августу 2008, а последњи у априлу 2013. године у Глостерширу.

У Хрватској је иначе, подсетимо, недавно одржана премијера филма Јакова Седлара "Било једном у Хрватској", у којој Спејси глуми првог хрватског председника, Фрању Туђмана.

Док је промовисао филм, Спејси се забављао у Загребу и излазио у познате ноћне клубове, а у Хрватској је и дочекао Нову годину.

(Курир.рс/ Јутарњи.хр)

Коментари / 0

Оставите коментар