Познати глумац ћерки дао име по јогурту!

Бранко Ђурић Ђуро надалеко је познат по својим глумачким и комичарским ролама, али ретко ко зна да има наследницу, која је кренула његовим стопама, а уз то је права лепотица.

Забава 01.06.2022 | 21:42
Познати глумац ћерки дао име по јогурту!

Зала Ђурић недавно је напунила 23 године, а прича о њеном имену је посебна.

- Када смо се нас двоје заљубили, нисмо смели ни да маштамо о заједничком животу, али смо свеједно маштали да ћемо имати једно дете и тада је на тржишту био неки јогурт који се звао Зала и рекли смо да ће нам се тако кћерка звати. Имали смо негде сакривен поклопац у лифту иза огледала и увек смо ту гледали и маштали да ћемо имати некад Залу - открила је мама Тања.

Интересовања младе Зале су везана за музику и глуму, баш као и очева. Међутим, оно што је издваја из гомиле наследника познатих личности јесте и њен изглед. Фотографије које качи на друштвене мреже привлаче велику пажњу јер Зала има необичну лепоту.

Она је глумила у неколико филмова, а пре шест година издала је и песму, коју је компоновао њен отац. Зала је у Њујорку завршила глуму и истовремено радила као бебиситерка. Са оцем је увек имала отворен однос и велику подршку када је пут каријере у питању.

На питање на који начин јој родитељи помажу у раду, одговара:

- Тата ми највише помаже тако што неће да се петља, јер жели да сама дођем до циља. И мени је најбитнији пут. Тата ме никад није довео ни на једну аудицију, што је супер! Сигурна сам да би помогао ако бих га замолила, али то не желим и то ме јача.

- Једва сам се прогурала кроз најтежу гимназију у Љубљани, јер ми није ишла хемија, ни други предмети које је требало да учим напамет. Уметност није била цењена. Сваког дана се захваљујем свемиру, својој храбрости и родитељима који су ме довели у Њујорк да остварим свој сан - говорила је својевремено.

Бранко Ђурић, поред Зале, са супругом, словеначком глумицом Тањом Рибич, има још једну ћерку Елу, која се такође бави глумом.

(Курир.рс/ Блиц)

Коментари / 0

Оставите коментар