Лажирао пљачку да би избегао своју свадбу!

У грчком граду Агриниу се одиграла се бизарна драма без преседана која је добила и судски епилог: будући младожења је, да би избегао свадбу, је лажирао пљачку

Занимљивости 31.05.2022 | 15:28
Лажирао пљачку да би избегао своју свадбу!

Све је почело у мају 2019. године када се у стану у Агриниу, у западној Грчкој, догодио догађај који би могао да парира неком холивудском филму

Двојица мушкараца са капуљачама упала су у куц́у једног пара и када их је један од станара, мушкарац, затекао у пљачци везали су га, зачепили му уста и оставили га без свести.

Мотивисани су да заплене накит, новац и друге предмете. Човека су пронашли рођаци који су га тражили и превезен је у болницу Агринио на лечење.

Најшокантнија димензија се, међутим, односила на принудно отказивање жртвиног венчања, које је заказано два дана након пљачке. Човек је опљачкан непосредно пре одласка на свадбу.

Неколико месеци касније, у новембру 2019. године, жртва је наводно упала у многе противречности у контексту истраге Агринио полиције и признала да се пљачка никада није догодила.

Нико га није везао и нико ништа није украо из куц́е. Он је, међутим, тврдио да је било премлац́ивања од стране друге особе, али да мотив није била пљачка, вец́ други лични разлози.

Наводно је признао да је погрешио што није рекао целу истину, али је – како је то тврдио – измислио пљачку да би оправдао премлац́ивање јер га је било срамота да ц́е млада и њена породица сазнати истину о томе шта му се догодило.

Након овог развоја догађаја, полиција Агринио је поднела службени полицијски случај против жртве и проследила га тужиоцу, који га је заузврат тужио за фалсификовање преноси греекцитyтимес

Такође “младожењу” је тужила сада већ бивша вереница. У сваком случају, главна жртва читавог случаја без преседана је жена која је видела да јој је брак  пропао само дан пре него што се венчање и догодило!

Много месеци је била убеђена да се заиста догодила пљачка јер није знала истину. Она је сада уверена да се инцидент догодио да до венчања не би дошло.

Чак напомиње да јој нестали предмети наводне пљачке који су јој припадали нису никада ни врац́ени.!

(Занимљивостидана.цом)

Коментари / 0

Оставите коментар