Lažirao pljačku da bi izbegao svoju svadbu!

U grčkom gradu Agriniu se odigrala se bizarna drama bez presedana koja je dobila i sudski epilog: budući mladoženja je, da bi izbegao svadbu, je lažirao pljačku

Zanimljivosti 31.05.2022 | 15:28
Lažirao pljačku da bi izbegao svoju svadbu!

Sve je počelo u maju 2019. godine kada se u stanu u Agriniu, u zapadnoj Grčkoj, dogodio događaj koji bi mogao da parira nekom holivudskom filmu

Dvojica muškaraca sa kapuljačama upala su u kuću jednog para i kada ih je jedan od stanara, muškarac, zatekao u pljačci vezali su ga, začepili mu usta i ostavili ga bez svesti.

Motivisani su da zaplene nakit, novac i druge predmete. Čoveka su pronašli rođaci koji su ga tražili i prevezen je u bolnicu Agrinio na lečenje.

Najšokantnija dimenzija se, međutim, odnosila na prinudno otkazivanje žrtvinog venčanja, koje je zakazano dva dana nakon pljačke. Čovek je opljačkan neposredno pre odlaska na svadbu.

Nekoliko meseci kasnije, u novembru 2019. godine, žrtva je navodno upala u mnoge protivrečnosti u kontekstu istrage Agrinio policije i priznala da se pljačka nikada nije dogodila.

Niko ga nije vezao i niko ništa nije ukrao iz kuće. On je, međutim, tvrdio da je bilo premlaćivanja od strane druge osobe, ali da motiv nije bila pljačka, već drugi lični razlozi.

Navodno je priznao da je pogrešio što nije rekao celu istinu, ali je – kako je to tvrdio – izmislio pljačku da bi opravdao premlaćivanje jer ga je bilo sramota da će mlada i njena porodica saznati istinu o tome šta mu se dogodilo.

Nakon ovog razvoja događaja, policija Agrinio je podnela službeni policijski slučaj protiv žrtve i prosledila ga tužiocu, koji ga je zauzvrat tužio za falsifikovanje prenosi greekcitytimes

Takođe “mladoženju” je tužila sada već bivša verenica. U svakom slučaju, glavna žrtva čitavog slučaja bez presedana je žena koja je videla da joj je brak  propao samo dan pre nego što se venčanje i dogodilo!

Mnogo meseci je bila ubeđena da se zaista dogodila pljačka jer nije znala istinu. Ona je sada uverena da se incident dogodio da do venčanja ne bi došlo.

Čak napominje da joj nestali predmeti navodne pljačke koji su joj pripadali nisu nikada ni vraćeni.!

(Zanimljivostidana.com)

Komentari / 0

Ostavite komentar