Милошевић: Ријешити проблем Суботичке улице у Бањалуци

Одборник у Скупштини града и потпредсједник Градског одбора СПС Бањалука Дарко Милошевић позвао је надлежне у Градској управи да ријеше проблем грађана Суботичке улице, те да изађу на терен и на лицу мјеста се увјере да је овај пројекат неопходно реализовати што прије ради безбједности грађана.

Република Српска 28.05.2022 | 13:51
Милошевић: Ријешити проблем Суботичке улице у Бањалуци

Милошевић је истакао да због угрожене безбједности учесника у саобраћају ова саобраћајница треба да буде приоритет. 

- Имајући у виду да је планском документацијом предвиђена изградња Суботичке улице и тротоара са обје стране, те да у буџету постоје средства за одређене инфраструктурне пројекте гдје још нису ријешени имовинско правни односи, предлажем да се та средства усмјере за реализацију изградње Суботичке улице.

У тренутном стању, ова саобраћајница је опасна и за возаче и пјешаке, а поготово за дјецу и ученике. Зато позивам надлежне да се сами увјере, да изађу на терен и да разговарају са мјештанима те да заједно ријешимо овај проблем - поручио је Милошевић.

(БН)

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Марко Чесма

28.05.2022 12:48

Спс-овци гурајте само свој исправни правац. Држите се цетра.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Др

28.05.2022 13:14

Интресна група...СПС

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гиле

28.05.2022 13:51

Свака цаст Дарко! Само напријед, имас подрску народа у Сарговцу

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драган

28.05.2022 14:07

Свака част Дарко, истрај до краја!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Борац

28.05.2022 20:01

Свака цаст Дарко треба ријесити суботицку улицу али и цвјетну улицу асвалтирати до краја јели становниство у тој улицинемогу зивјети од прасине кад продје ауто погусисеср и тај мКадам је катастрофа билоје у плану и рецено да це се кроз тај дио цвјетне улице наставити асвалт аил је господин Грмуса посланик асвалтирали своју улицу.