Milošević: Riješiti problem Subotičke ulice u Banjaluci

Odbornik u Skupštini grada i potpredsjednik Gradskog odbora SPS Banjaluka Darko Milošević pozvao je nadležne u Gradskoj upravi da riješe problem građana Subotičke ulice, te da izađu na teren i na licu mjesta se uvjere da je ovaj projekat neophodno realizovati što prije radi bezbjednosti građana.

Republika Srpska 28.05.2022 | 13:51
Milošević: Riješiti problem Subotičke ulice u Banjaluci

Milošević je istakao da zbog ugrožene bezbjednosti učesnika u saobraćaju ova saobraćajnica treba da bude prioritet. 

- Imajući u vidu da je planskom dokumentacijom predviđena izgradnja Subotičke ulice i trotoara sa obje strane, te da u budžetu postoje sredstva za određene infrastrukturne projekte gdje još nisu riješeni imovinsko pravni odnosi, predlažem da se ta sredstva usmjere za realizaciju izgradnje Subotičke ulice.

U trenutnom stanju, ova saobraćajnica je opasna i za vozače i pješake, a pogotovo za djecu i učenike. Zato pozivam nadležne da se sami uvjere, da izađu na teren i da razgovaraju sa mještanima te da zajedno riješimo ovaj problem - poručio je Milošević.

(BN)

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

Marko Česma

28.05.2022 12:48

Sps-ovci gurajte samo svoj ispravni pravac. Držite se cetra.

ODGOVORITE
Name

Dr

28.05.2022 13:14

Intresna grupa...SPS

ODGOVORITE
Name

Gile

28.05.2022 13:51

Svaka cast Darko! Samo naprijed, imas podrsku naroda u Sargovcu

ODGOVORITE
Name

Dragan

28.05.2022 14:07

Svaka čast Darko, istraj do kraja!

ODGOVORITE
Name

Borac

28.05.2022 20:01

Svaka cast Darko treba rijesiti suboticku ulicu ali i cvjetnu ulicu asvaltirati do kraja jeli stanovnistvo u toj ulicinemogu zivjeti od prasine kad prodje auto pogusisesr i taj mKadam je katastrofa biloje u planu i receno da ce se kroz taj dio cvjetne ulice nastaviti asvalt ail je gospodin Grmusa poslanik asvaltirali svoju ulicu.