"Гаса у БиХ има, али је поскупљење неизбјежно"

"Снабдијевање гасом није упитно, али поскупљење је неизбјежно", поручили су из БХ-Гаса.

Босна и Херцеговина 24.05.2022 | 22:15
"Гаса у БиХ има, али је поскупљење неизбјежно"

Ова компанија, с циљем указивања на недостатак складишта и залиха гаса, организовала је округли сто на којем су учесници покушали указати на улогу и важност природног гаса у Босни и Херцеговини.

"Наглашено је да рат у Украјини не утјече на снабдијевање гасом, јер Босна и Херцеговина гас набавља Турским током", преноси Федерална.ба.

(Агенције)

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

ШТА ВРИЈЕДИ

25.05.2022 05:55

АКО ГАСА БУДЕ,А КУПЦИ НЕМОГУ ПРИУШТИТИ СЕБИ КУПОВИНУ ТОГ ГАСА,ИСТО ЈЕ,ПА ЧАК И ГОРЕ,НЕГО ДА ГАСА НЕМА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милун

25.05.2022 06:46

Мени и не треба

Name

Ре

25.05.2022 07:16

Рудоња је то средио,неце поскупети или је опет слагао?

Name

Јован

25.05.2022 06:21

Ниђе везе. Само дефицитарним робама скаче цијена. Пумпаши су највеће крвопије овом народу, а држава свим силама настоји и труди се да им је сламчица увијек на дохват руке. Једино рјешење је општенародна револуција, али народ за то нажалост нема херца, нема солидарности. Опозиција која треба да поведе народ нема снаге ни храбрости, синдикати су корумпирана тијела, студентске организације такође. Убијен је сваки вид протеста и општег бунта тако да власти могу да раде шта год хоће, народ неће протествовати и неће им се десити Шри Ланка. Гледа задругу, пажњу поклања свему осим сопственој будућности и будућности друштва у цјелини. Друго рјешење је револуција изазвана таласима протеста широм свијета па да се онда и наше пропало друштво прикључи, али и тада би наш човјек налазио изговоре и радије би се сладио туђом муком него да се придружи. Тотална пропаст је неминовна.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дејани

25.05.2022 06:54

Па чему онда поскупљење. Ако иде преко турског тога онда долази несметано, шта онда? У чему је проблем? Бога ми додје ми да се вратим из Њемачке у да се почнем бавити политиком колико ме нервирају неке одлуке и потези.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бисерко

25.05.2022 08:56

Па боље да гаса нема а да је скроз јефтино..Па набавице се

ОДГОВОРИТЕ