"Gasa u BiH ima, ali je poskupljenje neizbježno"

"Snabdijevanje gasom nije upitno, ali poskupljenje je neizbježno", poručili su iz BH-Gasa.

Bosna i Hercegovina 24.05.2022 | 22:15
"Gasa u BiH ima, ali je poskupljenje neizbježno"

Ova kompanija, s ciljem ukazivanja na nedostatak skladišta i zaliha gasa, organizovala je okrugli sto na kojem su učesnici pokušali ukazati na ulogu i važnost prirodnog gasa u Bosni i Hercegovini.

"Naglašeno je da rat u Ukrajini ne utječe na snabdijevanje gasom, jer Bosna i Hercegovina gas nabavlja Turskim tokom", prenosi Federalna.ba.

(Agencije)

Komentari / 6

Ostavite komentar
Name

ŠTA VRIJEDI

25.05.2022 05:55

AKO GASA BUDE,A KUPCI NEMOGU PRIUŠTITI SEBI KUPOVINU TOG GASA,ISTO JE,PA ČAK I GORE,NEGO DA GASA NEMA.

ODGOVORITE
Name

Милун

25.05.2022 06:46

Мени и не треба

Name

Re

25.05.2022 07:16

Rudonja je to sredio,nece poskupeti ili je opet slagao?

Name

Јован

25.05.2022 06:21

Ниђе везе. Само дефицитарним робама скаче цијена. Пумпаши су највеће крвопије овом народу, а држава свим силама настоји и труди се да им је сламчица увијек на дохват руке. Једино рјешење је општенародна револуција, али народ за то нажалост нема херца, нема солидарности. Опозиција која треба да поведе народ нема снаге ни храбрости, синдикати су корумпирана тијела, студентске организације такође. Убијен је сваки вид протеста и општег бунта тако да власти могу да раде шта год хоће, народ неће протествовати и неће им се десити Шри Ланка. Гледа задругу, пажњу поклања свему осим сопственој будућности и будућности друштва у цјелини. Друго рјешење је револуција изазвана таласима протеста широм свијета па да се онда и наше пропало друштво прикључи, али и тада би наш човјек налазио изговоре и радије би се сладио туђом муком него да се придружи. Тотална пропаст је неминовна.

ODGOVORITE
Name

Dejani

25.05.2022 06:54

Pa čemu onda poskupljenje. Ako ide preko turskog toga onda dolazi nesmetano, šta onda? U čemu je problem? Boga mi dodje mi da se vratim iz Njemačke u da se počnem baviti politikom koliko me nerviraju neke odluke i potezi.

ODGOVORITE
Name

Biserko

25.05.2022 08:56

Pa bolje da gasa nema a da je skroz jeftino..Pa nabavice se

ODGOVORITE