Детаљи несреће: Погинула дјевојчица, возач ухапшен

Петогодишња дјевојчица преминула је у саобраћајној несрећи која се данас у послијеподневним сатима догодила у Завидовићима, возач теретног возила је приведен.

Босна и Херцеговина 24.05.2022 | 17:28
Детаљи несреће: Погинула дјевојчица, возач ухапшен

Увиђај на мјесту трагедије у мјесту Криваја у Завидовићима још траје, а дежурни кантонални тужилац обавља увиђај након чега ће бити разјашњене све околности које су довеле до ове несреће у којој је погинула једна особа, а друга тешко повријеђена.

Портпарол МУП-а ЗДК Елведин Фишек за Клиx.ба је казао да је у току увиђај којим руководи дежурни тужилац Кантоналног тужилаштва Зеничко-добојског кантона те да се предузимају све законом предвиђене радње према возачу камиона.

Према ријечима мјештана ради се о веома критичном дијелу дионице гдје је потребан већи опрез возача. Степен повреда другог пјешака повријеђеног у несрећи још увијек није познат.

(Клиx   Фото:Зепче.ба)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Ветеран

25.05.2022 09:40

Саучешће породици. погледајте фотографију молим вас па видите ли како су нам тротоари заузети баштама кафића и аутомобилима. Тако је у свим касабама у БиХ. у Чајничу су тротоари који су иначе уски заузети кафанским столовима тако да су пјешци поготову дјеца директно угрожена. Јел треба да се деси нешто овако па да неко реагује!!!!!

ОДГОВОРИТЕ