Тројица ухапшених рано јутрос предати Тужилаштву БиХ

Полицијски службеници МУП-а Републике Српске, у јутарњим сатима, предали су тужиоцу Посебног одјела за организовани криминал, привредни криминал и корупцију тројицу осумњичених у оквиру наставка оперативне акције “Стораге”, у борби против организованог криминала и неовлаштеног промета опојних дрога, повезаних са више кривичних дјела.

Босна и Херцеговина 24.05.2022 | 09:49
Тројица ухапшених рано јутрос предати Тужилаштву БиХ

Осумњичени који су лишени слободе повезани су са нарко-групом која дјелује на подручју Приједора и околине, а доводи се у везу са осумњиченим Раилић Далибором, који се налази у притвору.

Припадници ове организоване групе, сумњиче се за више тешких кривичних дјела, повезаних са структурама организованог и нарко-криминала на подручју Приједора и околине, а припадници ових структура повезују се и са тешким убиством начелника криминалистичке полиције Приједор Раденка Башића.

Тужилац ће осумњичене испитати у законском року, након чега ће одлучити о покретању приједлога за одређивање мјере притвора, мјера забране и наставку истражних активности у предмету, саопштено је из Тужилаштва БиХ.

(БН Фото: Тужилаштво БиХ)

 

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Добој

24.05.2022 20:18

Ко је наредио убиство Басица?

ОДГОВОРИТЕ