Кошаркаши Партизана против Будућности за финале АБА лиге

Кошаркаши Партизана и Будућности одиграће вечерас "мајсторицу" полуфинала плеј-офа АБА лиге и одлучити ко ће први у финале регионалног такмичења.

Србија 22.05.2022 | 13:47
Кошаркаши Партизана против Будућности за финале АБА лиге

"Направиљена је детаљна анализа свега што се дешавало у претходне две утакмице, са посебним акцентом на последњу у Подгорици коју је Патизан изгубио, рекао је тренер кошаркаша Партизана Жељко Обрадовић за клупски сајт.

Црно-бели дочекују Подгоричане од 21 сат у дворани Александар Николић.

"Оно сато је моја жеља, с обзиром да смо до сада одиграли четири утакмице против Будућности, две у Београду и две у Подгорици, да је била изванредна атмосфера и да је владао прави фер-плеј. Волео бих да буде тако и сада без обзира што утакмица има огроман значај јер победник иде у финале", изјавио је Обрадовићт.

Позивам навијаче Партизана да достојанствено испрате утакмицу, да помогну насаем тиму са дозом онога што је и до сада красило утакмице, а то је однос према свим људима из Будућности, додао је тренер црно-белих.

"Што се саме утакмице тиче, изанализирали смо и мислим да ће екипа бити спремна да одигра добар меч", поручио је Обрадовић.

(Тањуг/ фото: РТС)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Напријед

22.05.2022 12:14

Партизан ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Борац

22.05.2022 19:58

Има да буде 30 разлике за ПАРТИЗАН.

Name

Предатор

22.05.2022 19:11

ПАРТИЗАН САМПИОН

ОДГОВОРИТЕ