Тијело извађено из Дунава припада Матеју Перишу

Тело извучено код Аде Хује припада Матеју Перишу, потврдила је обдукција, сазнају "Новости".

Србија 19.05.2022 | 11:45
Тијело извађено из Дунава припада Матеју Перишу

Узорак је упоређиван са његовим оцем Ненадом Перишом. И даље се чекају резултати токсиколошке анализе, који ће бити готови тек за двадесетак дана.

Подсетимо, Матеј Периш, младић из Сплита, последњи пут је виђен у једном београдском ноћном клубу уочи новогодишње ноћи. У потрагу за њим су се одмах укључиле све расположиве јединице МУП-а.

Сигнал мобилног телефона Матеја Периша (27) последњи пут је ухваћен у близини Великог ратног острва, на ушћу Саве у Дунав. Медији су раније навели да се верује да је телефон био у Матејевом џепу када је он ушао у ледену Саву код Београда на води, а последњи сигнал је ухваћен око километар и по низводно, где је вероватно његово тело.

"Шетали смо палубом брода и тело је плутало низводно Дунавом ка понтонима. Прво смо позвали речну полицију, па онда београдску полицију", рекао је капетан брода Милош Зеленовић који је уочио тело и додао да је у питању особа која је на себи имала фармерке и једну белу патику.

Тело је, каже, изгледало тако као да је дуго у води. Према његовим речима, тело је дошло из правца Саве, а данас је био јак ветар што је можда разлог да се негде откачило. Како преносе београдски медији, пронађени мушкарац носи мајицу са истим натписом коју је носио Матеј Периш у ноћи када је нестао.

(БН/Новости  Фото:ЦРОПИX)

Коментари / 9

Оставите коментар
Name

Сафет исовиц

19.05.2022 10:02

Покој души Жао ми је момка и његове фамелије кроз које болове пролазе Није лако доживити дјечију смрт ???

ОДГОВОРИТЕ
Name

Татар

19.05.2022 10:55

Не дај Боже никоме.Породици искрено сауцесце

Name

Добој

19.05.2022 11:02

Лака му црна земља, а породици снаге да издрзи бол!

Name

Да

19.05.2022 10:06

Туга,таква љепота од момка.Искрено сауцесце породици.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Коначно

19.05.2022 10:51

Да ова велика трагедија добије какав такав епилог, ако ишта, да макар несретна Породица достојно сахрани Младића, и ако мртав , макар знају гдје је , на жалост али тако је ! Занимљиво, да је овај случај , ујединио два нај завађенија Народа, некада су као од шале пуцали једни по другима, овог пута , сви су били забринути за само један живот , није им било битно да ли је Србин или Хрват ! Можда из овога несретног случаја, ови Народи извуку неку поуку, да овај Момак није без везе настрадао ,поготово сада када поново долазе лоша времена !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

19.05.2022 13:30

Налупета се ти

Name

Мина

19.05.2022 11:00

Почивај у миру Матеј, најискреније саучешће породици, нашли су те, надам се да ће твоја породица најзад пронаћи свој мир, премда ће у души и срцу остати вјечита бол

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нострадамус

19.05.2022 13:05

Велика туга,остаје питање како и због цега таква трагедија.Сауцесце породици Перис нека им Бог да снаге за даљи зивот и да се то никоме висе не деси.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мирослав

19.05.2022 15:30

Тузно и болно, јадно дете. Искрено сауцесци породици и пријатељима.

ОДГОВОРИТЕ