Tijelo izvađeno iz Dunava pripada Mateju Perišu

Telo izvučeno kod Ade Huje pripada Mateju Perišu, potvrdila je obdukcija, saznaju "Novosti".

Srbija 19.05.2022 | 11:45
Tijelo izvađeno iz Dunava pripada Mateju Perišu

Uzorak je upoređivan sa njegovim ocem Nenadom Perišom. I dalje se čekaju rezultati toksikološke analize, koji će biti gotovi tek za dvadesetak dana.

Podsetimo, Matej Periš, mladić iz Splita, poslednji put je viđen u jednom beogradskom noćnom klubu uoči novogodišnje noći. U potragu za njim su se odmah uključile sve raspoložive jedinice MUP-a.

Signal mobilnog telefona Mateja Periša (27) poslednji put je uhvaćen u blizini Velikog ratnog ostrva, na ušću Save u Dunav. Mediji su ranije naveli da se veruje da je telefon bio u Matejevom džepu kada je on ušao u ledenu Savu kod Beograda na vodi, a poslednji signal je uhvaćen oko kilometar i po nizvodno, gde je verovatno njegovo telo.

"Šetali smo palubom broda i telo je plutalo nizvodno Dunavom ka pontonima. Prvo smo pozvali rečnu policiju, pa onda beogradsku policiju", rekao je kapetan broda Miloš Zelenović koji je uočio telo i dodao da je u pitanju osoba koja je na sebi imala farmerke i jednu belu patiku.

Telo je, kaže, izgledalo tako kao da je dugo u vodi. Prema njegovim rečima, telo je došlo iz pravca Save, a danas je bio jak vetar što je možda razlog da se negde otkačilo. Kako prenose beogradski mediji, pronađeni muškarac nosi majicu sa istim natpisom koju je nosio Matej Periš u noći kada je nestao.

(BN/Novosti  Foto:CROPIX)

Komentari / 9

Ostavite komentar
Name

Safet isovic

19.05.2022 10:02

Pokoj duši Žao mi je momka i njegove famelije kroz koje bolove prolaze Nije lako doživiti dječiju smrt ???

ODGOVORITE
Name

Tatar

19.05.2022 10:55

Ne daj Bože nikome.Porodici iskreno saucesce

Name

Doboj

19.05.2022 11:02

Laka mu crna zemlja, a porodici snage da izdrzi bol!

Name

Da

19.05.2022 10:06

Tuga,takva ljepota od momka.Iskreno saucesce porodici.

ODGOVORITE
Name

Konačno

19.05.2022 10:51

Da ova velika tragedija dobije kakav takav epilog, ako išta, da makar nesretna Porodica dostojno sahrani Mladića, i ako mrtav , makar znaju gdje je , na žalost ali tako je ! Zanimljivo, da je ovaj slučaj , ujedinio dva naj zavađenija Naroda, nekada su kao od šale pucali jedni po drugima, ovog puta , svi su bili zabrinuti za samo jedan život , nije im bilo bitno da li je Srbin ili Hrvat ! Možda iz ovoga nesretnog slučaja, ovi Narodi izvuku neku pouku, da ovaj Momak nije bez veze nastradao ,pogotovo sada kada ponovo dolaze loša vremena !

ODGOVORITE
Name

Re

19.05.2022 13:30

Nalupeta se ti

Name

Mina

19.05.2022 11:00

Počivaj u miru Matej, najiskrenije saučešće porodici, našli su te, nadam se da će tvoja porodica najzad pronaći svoj mir, premda će u duši i srcu ostati vječita bol

ODGOVORITE
Name

Nostradamus

19.05.2022 13:05

Velika tuga,ostaje pitanje kako i zbog cega takva tragedija.Saucesce porodici Peris neka im Bog da snage za dalji zivot i da se to nikome vise ne desi.

ODGOVORITE
Name

Miroslav

19.05.2022 15:30

Tuzno i bolno, jadno dete. Iskreno saucesci porodici i prijateljima.

ODGOVORITE