Додикова младеж ушла у обрачун са Калабићем

 Додикова младеж у Прњавору жестоко је ударила по бившем високом функционеру СНСД-а из те општине Драгу Калабићу, који често на дрштвеним мрежама критикује руководство те странке да воде лошу политику по Републику Српску.

Република Српска 18.05.2022 | 18:43
Додикова младеж ушла у обрачун са Калабићем

Критике често упућује и локалном руковдство Прњавора, који су такође кадрови СНСД-а

Калабић је раније најавио подршку кандидатима опозиције.

Како преноси Срна, млади социјалдемократи Прњавора Калабићу су поручили да би ријешио, како кажу, своју ушљиву папирологију на вријеме и одмјерио се на изборима да је и сам вјеровао да има партију.

"Овако си само узео новац да правиш кобајаги пометњу и причаш о томе како ћеш подржати кандидата опозиције. На срећу, ниси више у СНСД и ко би ти се таквом какав јеси прикључио из СНСД-а исти је као ти, што значи да то није никакав губитак за СНСД", навели су Млади социјалдемократи Прњавора реагујући на Калабићеву изјаву да ће његова партија, која још нема назив, подржати опозицију на предстојећим изборима и у случају да наредних дана не заврше сву "потребну папирологију".

Прњаворски Млади социјалдемократи истичу да је Калабић "увијек мутио, уцјењивао и петљао по СНСД", тако да је његовим искључењем партија само ојачала, што се види и по изборним резултатима у Прњавору, пренијела је Срна.

(БН) 

Коментари / 11

Оставите коментар
Name

иКеТа

18.05.2022 18:57

Калабиц гледа купус, а боде пецење...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Борац

18.05.2022 21:43

Јесу ли то полтрони оног љигавца сулица? Који не да да се расправља о борцима.

Name

РЕ БОРАЦ ,,

18.05.2022 22:50

Да то су они сто им црвена секта обецава ухљебљење тј хљеба без мотике само се уцлани у праву странку нетреба ни образовање само сто висе лајес вриједнији си пас цувар

Name

Но наме

20.05.2022 07:17

Па и Калабиц је сектас као подрзава Опозицију,а људима говори да гласају за Снсд-е и Додика.Калабиц неради ниста,а добро зиви.Његовом јавном лазном подрском опозицији, опозиција губи 100%.

Name

ПЛАВИ ЈОРГОВНИ

18.05.2022 19:33

НЕМА МЛАДИХ СОЦИЈАЛДЕМОКРАТА,ТО СУ ПОЛТРОНИ КОЈИ ЦЕКАЈУ ДА СЕ УХЉЕБЕ ПРЕКО СТРАНКЕ И ДОБИЈУ ПИСАО НА БУДЗЕТУ,А ОНДА ПРЕСТАЈЕ СВАКА ИДЕОЛОГИЈА И ОКРЕЦУ СЕ ЛЕДЈА СТАНЦИ.ТО ПОКАЗУЈЕ ЦИЊЕНИЦА ДА СЕ НА КОНФЕРЕНЦИЈИ ЗА НОВИНАРЕ ПОЈАВЉУЈЕ ДОДИК,А ИЗА ЛЕДЈА СПОМЕНКА СТЕВАНОВИЦ И ПАПАК БАЊАЦ.ГДЈЕ СУ СНСДОВЦИ КОЈИ СУ СВЕ ДОБИЛИ ОД СТРАНКЕ.СВИ СУ ДИДИКУ ОКРЕНУЛИ КЕДЈА.ЦУТЕ И ЦЕКАЈУ СВОЈ ТРЕНУТАК,ДОК ЊЕГА СВИ НАПАДАЈУ,ЊЕГОВИ МУ ОКРЕЦУ ЛЕДЈА.ТАКО И ОВИ МЛАДИ,ИДУ ДА ОСТВАРЕ СВОЈ ЦИЉ И ДА СЕ НАЈЕДУ И НАПИЈУ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цијеним

18.05.2022 20:00

Цовјек има свој карактер и став сто јадни дупеувлакаци нису у стању нити дорасли.

ОДГОВОРИТЕ
Name

П. С.

18.05.2022 20:39

Растуриће вас Калабић у Прњавору ко беба звечку! Од Томаша до чистачице. Зна он лоповлуке почињене у Шумарији, у Електру, у Дому здравља, у Пошти, општини... Бојите се па зато стрепите. И знате врло добро да сте на функцијама до октобра!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бањалучани

18.05.2022 22:22

Зна, зна. И он је вјероватно мутио хаха. А то што спомињете октобар, чујете ли ви себе? Пресмијешни сте. Аман како вам више не досади једно те исто?

Name

Братунац

18.05.2022 21:03

Има Срдјан Ранкић покрет(СНП)регистрована је у цитавој РС,не знам само дали цес вам се поклопити програмски циљеви,код њега је систем један мјесец један милион наравно украсти са осталим пијавицама Братунца као сто су његов цица Петко,Видоје,свецки,браца из Деспотовине као и оф-сор фирма Еуромиx и његов цале Горан гробар водовода.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Братунац

18.05.2022 21:48

Да је милион било би и подносљиво,најјј веце зло Братунца поред поменутих је и двојац Стојановић Цакан и Снежа,као и Трнинић а о Цибуку и да не причамо он и Видоје су рекордери у запошљавању цланова своје породице,причају да су знали да је овако лако запослити дјецу правили би по 9-10 дјеце.Вецина њих је и свалерке запослило па у општини се не зна ко кога....

Name

мислим

19.05.2022 06:48

То Дјаиц снабдијева робом ту СНСд-е омладину.

ОДГОВОРИТЕ