Dodikova mladež ušla u obračun sa Kalabićem

 Dodikova mladež u Prnjavoru žestoko je udarila po bivšem visokom funkcioneru SNSD-a iz te opštine Dragu Kalabiću, koji često na drštvenim mrežama kritikuje rukovodstvo te stranke da vode lošu politiku po Republiku Srpsku.

Republika Srpska 18.05.2022 | 18:43
Dodikova mladež ušla u obračun sa Kalabićem

Kritike često upućuje i lokalnom rukovdstvo Prnjavora, koji su takođe kadrovi SNSD-a

Kalabić je ranije najavio podršku kandidatima opozicije.

Kako prenosi Srna, mladi socijaldemokrati Prnjavora Kalabiću su poručili da bi riješio, kako kažu, svoju ušljivu papirologiju na vrijeme i odmjerio se na izborima da je i sam vjerovao da ima partiju.

"Ovako si samo uzeo novac da praviš kobajagi pometnju i pričaš o tome kako ćeš podržati kandidata opozicije. Na sreću, nisi više u SNSD i ko bi ti se takvom kakav jesi priključio iz SNSD-a isti je kao ti, što znači da to nije nikakav gubitak za SNSD", naveli su Mladi socijaldemokrati Prnjavora reagujući na Кalabićevu izjavu da će njegova partija, koja još nema naziv, podržati opoziciju na predstojećim izborima i u slučaju da narednih dana ne završe svu "potrebnu papirologiju".

Prnjavorski Mladi socijaldemokrati ističu da je Кalabić "uvijek mutio, ucjenjivao i petljao po SNSD", tako da je njegovim isključenjem partija samo ojačala, što se vidi i po izbornim rezultatima u Prnjavoru, prenijela je Srna.

(BN) 

Komentari / 11

Ostavite komentar
Name

iKeTa

18.05.2022 16:57

Kalabic gleda kupus, a bode pecenje...

ODGOVORITE
Name

Borac

18.05.2022 19:43

Jesu li to poltroni onog ljigavca sulica? Koji ne da da se raspravlja o borcima.

Name

RE BORAC ,,

18.05.2022 20:50

Da to su oni sto im crvena sekta obecava uhljebljenje tj hljeba bez motike samo se uclani u pravu stranku netreba ni obrazovanje samo sto vise lajes vrijedniji si pas cuvar

Name

No name

20.05.2022 05:17

Pa i Kalabic je sektas kao podrzava Opoziciju,a ljudima govori da glasaju za Snsd-e i Dodika.Kalabic neradi nista,a dobro zivi.Njegovom javnom laznom podrskom opoziciji, opozicija gubi 100%.

Name

PLAVI JORGOVNI

18.05.2022 17:33

NEMA MLADIH SOCIJALDEMOKRATA,TO SU POLTRONI KOJI CEKAJU DA SE UHLJEBE PREKO STRANKE I DOBIJU PISAO NA BUDZETU,A ONDA PRESTAJE SVAKA IDEOLOGIJA I OKRECU SE LEDJA STANCI.TO POKAZUJE CINJENICA DA SE NA KONFERENCIJI ZA NOVINARE POJAVLJUJE DODIK,A IZA LEDJA SPOMENKA STEVANOVIC I PAPAK BANJAC.GDJE SU SNSDOVCI KOJI SU SVE DOBILI OD STRANKE.SVI SU DIDIKU OKRENULI KEDJA.CUTE I CEKAJU SVOJ TRENUTAK,DOK NJEGA SVI NAPADAJU,NJEGOVI MU OKRECU LEDJA.TAKO I OVI MLADI,IDU DA OSTVARE SVOJ CILJ I DA SE NAJEDU I NAPIJU.

ODGOVORITE
Name

Cijenim

18.05.2022 18:00

Covjek ima svoj karakter i stav sto jadni dupeuvlakaci nisu u stanju niti dorasli.

ODGOVORITE
Name

P. S.

18.05.2022 18:39

Rasturiće vas Kalabić u Prnjavoru ko beba zvečku! Od Tomaša do čistačice. Zna on lopovluke počinjene u Šumariji, u Elektru, u Domu zdravlja, u Pošti, opštini... Bojite se pa zato strepite. I znate vrlo dobro da ste na funkcijama do oktobra!

ODGOVORITE
Name

Бањалучани

18.05.2022 20:22

Зна, зна. И он је вјероватно мутио хаха. А то што спомињете октобар, чујете ли ви себе? Пресмијешни сте. Аман како вам више не досади једно те исто?

Name

Bratunac

18.05.2022 19:03

Ima Srdjan Rankić pokret(SNP)registrovana je u citavoj RS,ne znam samo dali ces vam se poklopiti programski ciljevi,kod njega je sistem jedan mjesec jedan milion naravno ukrasti sa ostalim pijavicama Bratunca kao sto su njegov cica Petko,Vidoje,svecki,braca iz Despotovine kao i of-sor firma Euromix i njegov cale Goran grobar vodovoda.

ODGOVORITE
Name

Re Bratunac

18.05.2022 19:48

Da je milion bilo bi i podnosljivo,najjj vece zlo Bratunca pored pomenutih je i dvojac Stojanović Cakan i Sneža,kao i Trninić a o Cibuku i da ne pričamo on i Vidoje su rekorderi u zapošljavanju clanova svoje porodice,pričaju da su znali da je ovako lako zaposliti djecu pravili bi po 9-10 djece.Vecina njih je i svalerke zaposlilo pa u opštini se ne zna ko koga....

Name

mislim

19.05.2022 04:48

To Djaic snabdijeva robom tu SNSd-e omladinu.

ODGOVORITE