Србију покушавају да увуку у рат који није њен

- Заменик градоначелника Београда Горан Весић изјавио је данас, поводом бројних лажних дојава о бомбама, да Србију покушавају да увуку у рат који није њен.који није њен.

Србија 16.05.2022 | 21:20
Србију покушавају да увуку у рат који није њен

“Имамо класичну процедуру поступања у оваквим случајевима, Водовод је од виталног значаја и посебне мере заштите се спроводе када је водовод у питању. Ниједног часа није био угрожен систем у снабдевању и производњи воде. МУП је одмах изашао на терен и утврдио да су дојаве биле лажне, као што је био случај и у школама и на мостовима”, истакао је Весић за РТС.

Нагласио је да ово раде организовене групе из иностранства, чија је мисија да поремете нормалан живот грађанима и грађанкама Србије и

на тај начин покушавају да Србију увуку у ситуацију која се дешава у Европи, а која нема везе са нашом државом, саопштио је Секретаријат за информисање града Београда.

Весић додаје да је председник Александар Вучић више пита говорио о томе.

“На нама је да спроводимо све процедуре и нама је безбедност људи најважнија. Грађани треба да знају да ћемо увек спроводити мере које су по закону, како у Водоводу тако и у другим комуналним предузећима”, рекао је Весић

На питање, шта би се десило да је заиста дошло до неког озбиљнијег проблема када је у питању безбедност водовода, Весић је рекао да је таква врста напада ''''скоро па немогућа'''', јер је водовод предузеће од стратешког значаја које се посебно чува и врло су строге контроле уласка када је водовод у питању.

“Мостови нису били затварани јер се спроводи превентивна контрола истих, превентивно су појачане контроле и јавних предузећа, како би на време могли да реагујемо у оваквим ситуацијама”, додао је Весић.

(Тањуг) 

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Узас

16.05.2022 19:57

Запад је изгубио разум. Зла која су уцинили Србима су заборавили . Умјесто да се извину и плате ратну стету они тјерају Србе да цине зла према другима. Ван сваке памети . Фасизам на дијелу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Слободан

17.05.2022 06:00

Није то фасизам, него сатанизам

Name

Прљава политика

17.05.2022 02:44

Како оно прицасе, "европа нема алтернативу".Ста казу "не Владине организације"?

ОДГОВОРИТЕ