Srbiju pokušavaju da uvuku u rat koji nije njen

- Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić izjavio je danas, povodom brojnih lažnih dojava o bombama, da Srbiju pokušavaju da uvuku u rat koji nije njen.koji nije njen.

Srbija 16.05.2022 | 21:20
Srbiju pokušavaju da uvuku u rat koji nije njen

“Imamo klasičnu proceduru postupanja u ovakvim slučajevima, Vodovod je od vitalnog značaja i posebne mere zaštite se sprovode kada je vodovod u pitanju. Nijednog časa nije bio ugrožen sistem u snabdevanju i proizvodnji vode. MUP je odmah izašao na teren i utvrdio da su dojave bile lažne, kao što je bio slučaj i u školama i na mostovima”, istakao je Vesić za RTS.

Naglasio je da ovo rade organizovene grupe iz inostranstva, čija je misija da poremete normalan život građanima i građankama Srbije i

na taj način pokušavaju da Srbiju uvuku u situaciju koja se dešava u Evropi, a koja nema veze sa našom državom, saopštio je Sekretarijat za informisanje grada Beograda.

Vesić dodaje da je predsednik Aleksandar Vučić više pita govorio o tome.

“Na nama je da sprovodimo sve procedure i nama je bezbednost ljudi najvažnija. Građani treba da znaju da ćemo uvek sprovoditi mere koje su po zakonu, kako u Vodovodu tako i u drugim komunalnim preduzećima”, rekao je Vesić

Na pitanje, šta bi se desilo da je zaista došlo do nekog ozbiljnijeg problema kada je u pitanju bezbednost vodovoda, Vesić je rekao da je takva vrsta napada ''''skoro pa nemoguća'''', jer je vodovod preduzeće od strateškog značaja koje se posebno čuva i vrlo su stroge kontrole ulaska kada je vodovod u pitanju.

“Mostovi nisu bili zatvarani jer se sprovodi preventivna kontrola istih, preventivno su pojačane kontrole i javnih preduzeća, kako bi na vreme mogli da reagujemo u ovakvim situacijama”, dodao je Vesić.

(Tanjug) 

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Uzas

16.05.2022 19:57

Zapad je izgubio razum. Zla koja su ucinili Srbima su zaboravili . Umjesto da se izvinu i plate ratnu stetu oni tjeraju Srbe da cine zla prema drugima. Van svake pameti . Fasizam na dijelu.

ODGOVORITE
Name

Slobodan

17.05.2022 06:00

Nije to fasizam, nego satanizam

Name

Prljava politika

17.05.2022 02:44

Kako ono pricase, "evropa nema alternativu".Sta kazu "ne Vladine organizacije"?

ODGOVORITE