Црнадак: Резултати Јелене Тривић су врхунски у свему

- Просто су невјероватне конструкције које истакнути СНСД-овци покушавају пласирати у циљу дискредитације Јелене Тривић, а од тренутка њене званичне кандидатуре очигледно су добили налог да ту своју активност и појачају – изјавио је потпредсједник ПДП-а и шеф Главног изборног штаба ове партије Игор Црнадак.

Република Српска 16.05.2022 | 17:50
Црнадак: Резултати Јелене Тривић су врхунски у свему

Он истиче да је посљедња изјава Сњежане Новаковић Бурсаћ очит примјер како се у недостатку било каквог аргумента Јелени Тривић покушава ставити одговорност па макар то било лишено сваког смисла.

-Резултати Јелене Тривић су врхунски у свему што је радила: у професионалном, приватном и политичком животу. Тражити од Јелене да презентује своје резултате у питањима  за које је искључиво надлежна власт коју чини управо СНСД,  је заиста смијешно, да не употријебим неки грубљи израз - наводи Црнадак.

Када су у питању резултати рада ПДП на заштити интереса Српске, на дизању гласа за Српску и супротстављању негативним намјерама које према њој испољавају одређени центри моћи, у земљи и изван ње, Црнадак наглашава да је ПДП свој патриотизам и осјећај преданости интересима Српске показивао својим радом, а не испразном галамом и штеточинским дјеловањем.

-Заједно са Младеном Иванићем ја могу да се похвалим да смо спријечили ревизију тужбе против Србије пред Судом у Хагу. Могу да се похвалим да ниједна бошњачка политика није добила међународну говорницу да прича у име БиХ.  Да су амбасадори из Српске били адекватно заступљени. Јер нама приоритет није било да спољну политику злоупотребљавамо да причамо нашем народу приче против СНСД-а, него да механизме користимо да постигнемо онај циљ за који смо на том послу били и задужени - каже Црнадак.

- Говор Шефика Џаферовића пред Савјетом безбједности УН-а задња је фаза потпуног урушавања српске позиције у спољној политици БиХ. Такав Додиков пораз је без преседана и најбољи доказ да он о процедурама нема појма. Ниједан од циљева које је сам поставио и обећао народу није испунио, од надлежности, имовине, институција,  и умјесто да сноси одговорност он и даље покушава да се сакрије иза фразе „чује се глас Српске“.

Да чује се, али само по нашим медијима и на скуповима унутар Српске, док је на свим међународним форумима Додик персона нон грата. Јер њему никад није била намјера остварити било какав циљ за Српску, него искључиво задржати власт и контролу над народним парама.-закључује Црнадак.

- Умјесто што се бави Јеленом Тривић и мјесецима замлаћује јавност јаловим „састанцима коалиције“, Додику би било паметније да каже јавности ко су његови кандидати за највише позиције, јер сви одлично знају да о свему одлучује лично он.

(БН) 

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

НР

16.05.2022 16:22

Не могу пера одбити Јелени. Три копља је по свему изнад њих. Могу само етикетирати и лапрдати. Али то више не пролази у народу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тута Бугарин

16.05.2022 16:27

Овај народ је калуп и мјера Милорада Додика. Немамо ми капацитета да нам предсједник буде Јелена.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Фочак Р. К.

16.05.2022 16:56

Имам рецепт за побједу СНСДа. Хапшење првих 300-400 људи СНСД а, процесуирање, егзекуцију над њима, Испод њих 5-6000 хапшење, затвор, без егзекуције. Осталима само одузимање грађанских права. Ако Милорад коњ пристане, очуваће СНСД. Ово ја од срца, да људима помогнем.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Михајло

16.05.2022 17:43

Па додигови резултати у застити Хрвата и пљацки овог народа су врхунски, само се мало погубио и Неума јели пошо или дошо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милан Србац

16.05.2022 19:10

Јелена је најбољи избор за предсједницу Републике Српске ????.

ОДГОВОРИТЕ