Crnadak: Rezultati Jelene Trivić su vrhunski u svemu

- Prosto su nevjerovatne konstrukcije koje istaknuti SNSD-ovci pokušavaju plasirati u cilju diskreditacije Jelene Trivić, a od trenutka njene zvanične kandidature očigledno su dobili nalog da tu svoju aktivnost i pojačaju – izjavio je potpredsjednik PDP-a i šef Glavnog izbornog štaba ove partije Igor Crnadak.

Republika Srpska 16.05.2022 | 17:50
Crnadak: Rezultati Jelene Trivić su vrhunski u svemu

On ističe da je posljednja izjava Snježane Novaković Bursać očit primjer kako se u nedostatku bilo kakvog argumenta Jeleni Trivić pokušava staviti odgovornost pa makar to bilo lišeno svakog smisla.

-Rezultati Jelene Trivić su vrhunski u svemu što je radila: u profesionalnom, privatnom i političkom životu. Tražiti od Jelene da prezentuje svoje rezultate u pitanjima  za koje je isključivo nadležna vlast koju čini upravo SNSD,  je zaista smiješno, da ne upotrijebim neki grublji izraz - navodi Crnadak.

Кada su u pitanju rezultati rada PDP na zaštiti interesa Srpske, na dizanju glasa za Srpsku i suprotstavljanju negativnim namjerama koje prema njoj ispoljavaju određeni centri moći, u zemlji i izvan nje, Crnadak naglašava da je PDP svoj patriotizam i osjećaj predanosti interesima Srpske pokazivao svojim radom, a ne ispraznom galamom i štetočinskim djelovanjem.

-Zajedno sa Mladenom Ivanićem ja mogu da se pohvalim da smo spriječili reviziju tužbe protiv Srbije pred Sudom u Hagu. Mogu da se pohvalim da nijedna bošnjačka politika nije dobila međunarodnu govornicu da priča u ime BiH.  Da su ambasadori iz Srpske bili adekvatno zastupljeni. Jer nama prioritet nije bilo da spoljnu politiku zloupotrebljavamo da pričamo našem narodu priče protiv SNSD-a, nego da mehanizme koristimo da postignemo onaj cilj za koji smo na tom poslu bili i zaduženi - kaže Crnadak.

- Govor Šefika Džaferovića pred Savjetom bezbjednosti UN-a zadnja je faza potpunog urušavanja srpske pozicije u spoljnoj politici BiH. Takav Dodikov poraz je bez presedana i najbolji dokaz da on o procedurama nema pojma. Nijedan od ciljeva koje je sam postavio i obećao narodu nije ispunio, od nadležnosti, imovine, institucija,  i umjesto da snosi odgovornost on i dalje pokušava da se sakrije iza fraze „čuje se glas Srpske“.

Da čuje se, ali samo po našim medijima i na skupovima unutar Srpske, dok je na svim međunarodnim forumima Dodik persona non grata. Jer njemu nikad nije bila namjera ostvariti bilo kakav cilj za Srpsku, nego isključivo zadržati vlast i kontrolu nad narodnim parama.-zaključuje Crnadak.

- Umjesto što se bavi Jelenom Trivić i mjesecima zamlaćuje javnost jalovim „sastancima koalicije“, Dodiku bi bilo pametnije da kaže javnosti ko su njegovi kandidati za najviše pozicije, jer svi odlično znaju da o svemu odlučuje lično on.

(BN) 

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

NR

16.05.2022 16:22

Ne mogu pera odbiti Jeleni. Tri koplja je po svemu iznad njih. Mogu samo etiketirati i laprdati. Ali to više ne prolazi u narodu.

ODGOVORITE
Name

Tuta Bugarin

16.05.2022 16:27

Ovaj narod je kalup i mjera Milorada Dodika. Nemamo mi kapaciteta da nam predsjednik bude Jelena.

ODGOVORITE
Name

Фочак Р. К.

16.05.2022 16:56

Имам рецепт за побједу СНСДа. Хапшење првих 300-400 људи СНСД а, процесуирање, егзекуцију над њима, Испод њих 5-6000 хапшење, затвор, без егзекуције. Осталима само одузимање грађанских права. Ако Милорад коњ пристане, очуваће СНСД. Ово ја од срца, да људима помогнем.

ODGOVORITE
Name

Mihajlo

16.05.2022 17:43

Pa dodigovi rezultati u zastiti Hrvata i pljacki ovog naroda su vrhunski, samo se malo pogubio i Neuma jeli pošo ili došo.

ODGOVORITE
Name

Milan Srbac

16.05.2022 19:10

Jelena je najbolji izbor za predsjednicu Republike Srpske ????.

ODGOVORITE