Нови кредитни производ - Брзи кредити за пензионере

Наша Банка креирала је нови производ и проширила своју палету производа још једним новим кредитним производом намијењеном старијој популацији.

Република Српска 16.05.2022 | 14:42
Нови кредитни производ - Брзи кредити за пензионере

Тим Наше банке свакодневно ради на унапређену и проширењу понуде, ослушкујући потребе клијената, са циљем пружања, у што краћем року, квалитене, јасне и брзе услуге. Тренутно је у понуди још један кредитни производ који је намијењен старијој популацији. 

„Понуду производа проширили смо  са још једним кредитним производом за наше суграђане старије животне доби, дакле, који ће у моменту отплате кредита имати до 80 година старости, а ријеч је о брзим кредитима за пензинере, који своја редовна мјесечна примања остварују путем Фонда ПИО РС. Брзи кредити за пензионере одобравају се у износу до 10.000 КМ и роком до 7 година уз ануитетан начин отплате, дакле, у једнаким мјесечним ратама. Посебно креирана понуда  конципирана је на начин да уз минималну документацију и реализацију кредита пружамо могућност располагања средствима у року од 30 минута“ каже Милица Стијепић Ивић, ПР менаџер „Наше банке“

30 минута и средства су на рачуну. Тим је професионално, поуздано и темељно припремио све техничке предуслове да клијентима омогући да једним доласком у пословницу Наше Банке, од момента прикупљене и достављене документације, у најкраћем року, до пола сата средства буду расположива на рачуну клијента.

 „Наш приоритет и циљ јесте обострано задовољство, дакле, брзим кредитом за пензионере било да се ради о постојећим или новим клијентима Наше Банке,  нудимо одговор на све њихове финансијске потребе како би им омогућили да приуште све што желе, у кратком року, без сувишне бирократије, брзом реализацијом, а према њиховим потребама. Посјетом најближе пословнице Наше Банке клијети од нашег професионалног и љубазног особља могу добити све додатне информације,  или позивом бесплатног инфо броја 0800 50 213“, истиче Милица Стијепић Ивић.

Зато посјетите једну од пословница Наше банке и увјерите се у професионалност и поузданост тима. У широком спектру банкарских услуга, по квалитету понуде и брзини реализације издваја се кредитни производ Наше банке.

(БН)

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Видио

16.05.2022 13:08

Видио сам ову банку.Нека нова а који ли је тајкун власник?!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тортиљо

16.05.2022 13:14

А ни ријеци о каматама,а није безкаматни бар тако писе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ИГОР

16.05.2022 13:53

"Кредитни производ"?!? Кеве ти твоје?!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПЛАВИ ЈОРГОВНИ

16.05.2022 14:31

СТО НИЈЕ УБИЛА КОРОНА,УБИЦЕТЕ ВИ .ПА ЈЕЛ НОРМАЛНО НУДИТИ ПЕНЗИОНЕРИМА КРЕДИТ ОД 10000 КМ,КАД ИМ ПИСЛИЈЕ РЕЗИЈЕ И ЛИЈЕКА НЕ ОСТАЈЕ НИ ЗА ХЉЕБ.ОБЈАВИТЕ ДА ДАЈЕТЕ КРЕДИТ ПЕНЗИОНЕРИМА КОЈИ ПЛАТУ ПРИМАЛИ СА БУДЗЕТА И КОЈИ СУ УЗ ПЛАТУ ИМАЛИ ЈОС ПО ДВА ТРИ ПРИМАЊА,ТИ ИМАЈУ ВЕЛИКЕ ПЕНЗИЈЕ,ИЛИ СТРАНИ ПЕНЗИОНЕРИ КОЈИ СУ СВОЈУ ПЕНЗИЈУ ЗАРАДИЛИ У ИНОСТРАНСТВУ,А СВИ ОСТАЛИ ИМАЈУ ПЕНЗИЈУ КОЈА ИМ ТРАЈЕ 7 ДАНА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗА ГРОБЉА

16.05.2022 14:47

КРЕДИТИ ЗА ГРОБЉЕ. НЕВЈЕРОВАТНО. ОНИ МАРКЕТИНГ ПРАВЕ ОД ЉУДИ КОЈИ КОПАЈУ ПО КОНТЕЈНЕРИМА ЈЕР СУ ИМ ОВИ АМЕРИЦКИ ДЕМОКРАТИ ПОКРАЛИ СВЕ СТО СУ СТВОРИЛИ. ОВО ЈЕ СУЛУДО.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Петар

16.05.2022 19:34

Од вас је и лијек ризично узети.

ОДГОВОРИТЕ