Novi kreditni proizvod - Brzi krediti za penzionere

Naša Banka kreirala je novi proizvod i proširila svoju paletu proizvoda još jednim novim kreditnim proizvodom namijenjenom starijoj populaciji.

Republika Srpska 16.05.2022 | 14:42
Novi kreditni proizvod - Brzi krediti za penzionere

Тim Naše banke svakodnevno radi na unapređenu i proširenju ponude, osluškujući potrebe klijenata, sa ciljem pružanja, u što kraćem roku, kvalitene, jasne i brze usluge. Trenutno je u ponudi još jedan kreditni proizvod koji je namijenjen starijoj populaciji. 

„Ponudu proizvoda proširili smo  sa još jednim kreditnim proizvodom za naše sugrađane starije životne dobi, dakle, koji će u momentu otplate kredita imati do 80 godina starosti, a riječ je o brzim kreditima za penzinere, koji svoja redovna mjesečna primanja ostvaruju putem Fonda PIO RS. Brzi krediti za penzionere odobravaju se u iznosu do 10.000 KM i rokom do 7 godina uz anuitetan način otplate, dakle, u jednakim mjesečnim ratama. Posebno kreirana ponuda  koncipirana je na način da uz minimalnu dokumentaciju i realizaciju kredita pružamo mogućnost raspolaganja sredstvima u roku od 30 minuta“ kaže Milica Stijepić Ivić, PR menadžer „Naše banke“

30 minuta i sredstva su na računu. Tim je profesionalno, pouzdano i temeljno pripremio sve tehničke preduslove da klijentima omogući da jednim dolaskom u poslovnicu Naše Banke, od momenta prikupljene i dostavljene dokumentacije, u najkraćem roku, do pola sata sredstva budu raspoloživa na računu klijenta.

 „Naš prioritet i cilj jeste obostrano zadovoljstvo, dakle, brzim kreditom za penzionere bilo da se radi o postojećim ili novim klijentima Naše Banke,  nudimo odgovor na sve njihove finansijske potrebe kako bi im omogućili da priušte sve što žele, u kratkom roku, bez suvišne birokratije, brzom realizacijom, a prema njihovim potrebama. Posjetom najbliže poslovnice Naše Banke klijeti od našeg profesionalnog i ljubaznog osoblja mogu dobiti sve dodatne informacije,  ili pozivom besplatnog info broja 0800 50 213“, ističe Milica Stijepić Ivić.

Zato posjetite jednu od poslovnica Naše banke i uvjerite se u profesionalnost i pouzdanost tima. U širokom spektru bankarskih usluga, po kvalitetu ponude i brzini realizacije izdvaja se kreditni proizvod Naše banke.

(BN)

Komentari / 6

Ostavite komentar
Name

Vidio

16.05.2022 13:08

Vidio sam ovu banku.Neka nova a koji li je tajkun vlasnik?!

ODGOVORITE
Name

Tortiljo

16.05.2022 13:14

A ni rijeci o kamatama,a nije bezkamatni bar tako pise.

ODGOVORITE
Name

ИГОР

16.05.2022 13:53

"Кредитни производ"?!? Кеве ти твоје?!!

ODGOVORITE
Name

PLAVI JORGOVNI

16.05.2022 14:31

STO NIJE UBILA KORONA,UBICETE VI .PA JEL NORMALNO NUDITI PENZIONERIMA KREDIT OD 10000 KM,KAD IM PISLIJE REZIJE I LIJEKA NE OSTAJE NI ZA HLJEB.OBJAVITE DA DAJETE KREDIT PENZIONERIMA KOJI PLATU PRIMALI SA BUDZETA I KOJI SU UZ PLATU IMALI JOS PO DVA TRI PRIMANJA,TI IMAJU VELIKE PENZIJE,ILI STRANI PENZIONERI KOJI SU SVOJU PENZIJU ZARADILI U INOSTRANSTVU,A SVI OSTALI IMAJU PENZIJU KOJA IM TRAJE 7 DANA.

ODGOVORITE
Name

ZA GROBLJA

16.05.2022 14:47

KREDITI ZA GROBLJE. NEVJEROVATNO. ONI MARKETING PRAVE OD LJUDI KOJI KOPAJU PO KONTEJNERIMA JER SU IM OVI AMERICKI DEMOKRATI POKRALI SVE STO SU STVORILI. OVO JE SULUDO.

ODGOVORITE
Name

Petar

16.05.2022 19:34

Od vas je i lijek rizično uzeti.

ODGOVORITE