Албанија се данас тресла два пута

Два слабија земљотреса погодила су данас Албанију, саопштио је Европско-медитерански сеизмолошки центар.

Свијет 15.05.2022 | 19:16
Албанија се данас тресла два пута

До првог земљотреса, јачине 3,21 степена Рихтерове скале, дошло је у 15.25 часова, 17 километара североисточно од Драча.

Потом је земљотрес јачине 2,8 степени Рихтерове скале затресао у 17.28 часова подручје 16 километара северозападно од Тиране.

Није наведено да ли има повређених или да ли је причињена материјална штета у земљотресима. 

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

При Албанији

15.05.2022 17:29

Кад се вец, они имају проблем са наталитетом који је прекомјеран, и сиромаством. Под тим арсином или оправдањем нападају и сире се на друге земље и постају предмет разних криминала. С Космета би требали бити протјерани јер су тамо нелегални мигранти, а по узору на Олују и Бљесак, отом по том, када додје вријеме за то или полигон или ста вец и бице. Кина је примјер како се то уредно контролисало. Због овог питања и питања да су на Косову из криминалне хајке НАТОа Албанци били злоцинци и цесто и јесу, као и да су на тудјој земљи и да је и сама Америка направила злоцин бомбардовања, нуклеарног, који је слицан оправдању тих зловина и правдању антицивилизацијског дијеловања. Сусједне земље се морају ујединити против криминала и звјерстава, а за стабилност Балкана.

ОДГОВОРИТЕ