Albanija se danas tresla dva puta

Dva slabija zemljotresa pogodila su danas Albaniju, saopštio je Evropsko-mediteranski seizmološki centar.

Svijet 15.05.2022 | 19:16
Albanija se danas tresla dva puta

Do prvog zemljotresa, jačine 3,21 stepena Rihterove skale, došlo je u 15.25 časova, 17 kilometara severoistočno od Drača.

Potom je zemljotres jačine 2,8 stepeni Rihterove skale zatresao u 17.28 časova područje 16 kilometara severozapadno od Tirane.

Nije navedeno da li ima povređenih ili da li je pričinjena materijalna šteta u zemljotresima. 

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Pri Albaniji

15.05.2022 17:29

Kad se vec, oni imaju problem sa natalitetom koji je prekomjeran, i siromastvom. Pod tim arsinom ili opravdanjem napadaju i sire se na druge zemlje i postaju predmet raznih kriminala. S Kosmeta bi trebali biti protjerani jer su tamo nelegalni migranti, a po uzoru na Oluju i Bljesak, otom po tom, kada dodje vrijeme za to ili poligon ili sta vec i bice. Kina je primjer kako se to uredno kontrolisalo. Zbog ovog pitanja i pitanja da su na Kosovu iz kriminalne hajke NATOa Albanci bili zlocinci i cesto i jesu, kao i da su na tudjoj zemlji i da je i sama Amerika napravila zlocin bombardovanja, nuklearnog, koji je slican opravdanju tih zlovina i pravdanju anticivilizacijskog dijelovanja. Susjedne zemlje se moraju ujediniti protiv kriminala i zvjerstava, a za stabilnost Balkana.

ODGOVORITE