Тужилаштво се огласило о утапању дјечака у ријеци

У Градској мртвачници Сутина у Мостару обављен је преглед тијела трогодишњег дјечака Х.К. из Благаја који се у петак предвече утопио у ријеци Буни у овом мјесту јужно од Мостара.

Босна и Херцеговина 14.05.2022 | 17:27
Тужилаштво се огласило о утапању дјечака у ријеци

Како је речено из Тужилаштва Херцеговачко-неретванског кантона, видљиво је да је смрт настала утапањем, а будући да је истрага показала како нема елемената кривичног дјела, родитељи трагично страдалог дјечака су се изјаснили да не желе обдукцију.

За Аваз је речено да су они јутрос саслушани на околности трагедије, будући да је мајка дјечака провела ноћ на Одјељењу психијатрије Кантоналне болнице “Сафет Мујић”.

Током увиђаја који је синоћ обављен на мјесту догађаја обављени су разговори са свим особљем угоститељског објекта гдје је дјечак боравио с мајком и баком, које су сједиле у башти.

Детаљно су прегледани снимци видеонадзора. Нажалост, према писању поменутог портала, на снимцима се због недовољне покривености камером цијеле баште не види тренутак када је дјечак упао у ријеку.

Подсјетимо, трагедија се догодила у 17 сати, односно, тада је мајка примијетила да дјечака нема. У том тренутку у башти није било гостију, а нико од особља, као ни дјечакове бака и мајка, како се показало, нису примијетиле када се он од тобогана, гдје се играо, удаљио према ријеци у коју је пао.

Његово тијело је пронађено километар низводно, недалеко од Благајске ћуприје.

(Аваз)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Ужас

14.05.2022 17:17

Минут непажње

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОY

14.05.2022 17:22

Велика трагедија и жалост. Нажалост дјеца таквог узраста неби требала да бораве по ресторанима без максималне пажње у сваком моменту док се тамо налазе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Народе

14.05.2022 20:22

Жене, жене, престаните да поклањате пажњу мобителу, виберу, Фацебоок, док имате дјецу код себе. Људи моји, ми смо сви постали робови интернета и апликација на њему. Да нас драги Аллах помогне и сачува. Бог нас кажњава, јер смо отишли кривим путем. Нажалост, то нама тешко пада, али да драги Бог дијете уведе у лијепи џеннету. Амин. Ово су само упозорења нама који још увијек живимо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

15.05.2022 10:11

А зашто само жене жене, шта мушкарци и мужеви раде, по кафанама краду Богу дане