За развој кошарке: Моззарт донирао опрему КК Соколац

Двокорак ка остварењу снова, уз асистенцију компаније Моззарт! Дјечаци и дјевојчице који сањају да крену стопама славних кошаркаша окупљени су у клубу Соколац.

Спорт 10.05.2022 | 16:45
За развој кошарке: Моззарт донирао опрему КК Соколац

Тим стручњака овог клуба протеклих осам година вриједно ради са 60 младих, талентованих кошаркаша. Како би им дали подстицај да буду што бољи на тренинзима и утакмицама, компанија Моззарт донирала им је нову опрему.

-Дјеца су одушевљена и са нестрпљењем су чекали нове дресове и дуксеве. Веома се захваљујемо на овој подршци компанији Моззарт- каже Томислав Тамбурић, тренер КК Соколац.

Екипа КК Соколац подијељена је у селекције претпионири, кадети и јуниори… Док најмлађи вриједно тренирају и припремају се за прва такмичења, њихови кадети већ дају добре партије у Подручном кошаркашком одбору Романија-Херцеговина Кошаркашког савеза Српске.

Сезону су завршили на трећем мјесту, па им је жеља да у новој опреми из Моззарта освоје сам врх табеле…

Осим успона на табели, клуб има амбиције да омасови чланство, а акценат стављају на рад са дјецом како би кошарка у овом дијелу државе што више напредовала. 

Подршку у напретку клубу дају Општина Соколац, Град Источно Сарајево, те пријатељи клуба. Њихов ентузијазам у раду са младим кошаркашима препознала је компанија Моззарт, чија донација много значи овом клубу.

-Са задовољством пружамо подршку младим и перспективним спортским колективима. Посебно нам је драго када видимо да клубови посвећено раде са младим спортистима, па се надамо да ће КК Соколац изњедрити будуће кошаркашке асове- каже Селма Салкановић, руководилац Дирекције корпоративних послова Моззарта.

(БН)

Коментари / 0

Оставите коментар