Бразилка се породила на концерту Металике

Обожаватељка хеви метала Јоице Фигуеиро која је отишла на концерт Металике у 39. недељи трудноц́е открила је да је добила трудове баш када је бенд почео да свира "Ентер Сандман".

Занимљивости 10.05.2022 | 15:38
Бразилка се породила на концерту Металике

Јоице Фигуеиро је добила трудове док је "Ентер Сандман" свирао на стадиону Цоуто Переира у Куритиби у суботу увече. Таттоо уметница се чак нашалила да ц́е дечака назвати Џејмс Улрих по гитаристи Џејмсу Хетфилду и бубњару Ларсу Улриху.

Металика је била три песме од завршетка свог концерта и била је усред интерпретације свог хита “Ентер Сандман“ када су Фигуиеро почела да добија  контракције.

Њен супруг Хаиме Фигуиеро затражио је помоц́ од тима хитне помоц́и на концертном месту, а њен лекар, који је такође био на концерту, одмах је одјурио до ње да буде цело време порођаја уз њу.

Тако да је Бразилка родила на концерту који је одржан на стадиону Цоуто Переира, здравог малог сина Луан Фигуиероа у 23:15 по локалном времену 07.05.2022 . Био је тежак 3.04 килограма преноси даилyмаил.

“Нисам могла ни да замислим да ц́у бити на Металлица концерту у 39. недељи трудноц́е и да ће овај дечак одлучити да се роди баш ту”, написала је Јоице Фигуеиро на Инстаграму.

“Сваки схоw на коју идем нешто мора да се деси, али овог пута мислим да сам надмашила себе хаха.”!

‘Луан Фигуиеро је дошао на свет 07.05.2022 у 23:15 потресавши све металне конструкције хаха.’

“Није било бољег сценарија за причу. Много сам плакала од емоција. Сама песма има значење јер је она која се највише допала мом оцу.’

<див цласс="цоде-блоцк цоде-блоцк-7 цоде-блоцк-блоцк-7"> <див цласс="релативе пб-2/3 мд:пб-2/3 бг-опацитy-50"><пицтуре цласс="абсолуте w-фулл х-фулл з-10"><имг цласс="абсолуте w-фулл х-фулл објецт-цовер" срц="хттпс://статиц.клиx.ба/медиа/имагес/вијести/б_220510026.јпг?в=2" алт="Фото: Тwиттер" /> <див цласс="теxт-граy-500 фонт-текст теxт-см лг:теxт-см пx-3 мд:пx-0 пy-1">Фото: Тwиттер

Њену причу је Металлица поделила јуче на Инстаграм страници бенда. Иначе Бразилка је купила улазнице пре три године у априлу 2019. а концерт је неколико пута одлаган

Пре три године се такође догодила слична ситуација. Трудница се породила на концерту Пинк на стадиону Анфиелд у Ливерпоолу. Девојчици је дала име Доллy Пинк.

(<а хреф="хттпс://занимљивостидана.цом/">Занимљивостидана.цом)

Коментари / 0

Оставите коментар