Brazilka se porodila na koncertu Metalike

Obožavateljka hevi metala Joice Figueiro koja je otišla na koncert Metalike u 39. nedelji trudnoće otkrila je da je dobila trudove baš kada je bend počeo da svira "Enter Sandman".

Zanimljivosti 10.05.2022 | 15:38
Brazilka se porodila na koncertu Metalike

Joice Figueiro je dobila trudove dok je "Enter Sandman" svirao na stadionu Couto Pereira u Kuritibi u subotu uveče. Tattoo umetnica se čak našalila da će dečaka nazvati Džejms Ulrih po gitaristi Džejmsu Hetfildu i bubnjaru Larsu Ulrihu.

Metalika je bila tri pesme od završetka svog koncerta i bila je usred interpretacije svog hita “Enter Sandman“ kada su Figuiero počela da dobija  kontrakcije.

Njen suprug Haime Figuiero zatražio je pomoć od tima hitne pomoći na koncertnom mestu, a njen lekar, koji je takođe bio na koncertu, odmah je odjurio do nje da bude celo vreme porođaja uz nju.

Tako da je Brazilka rodila na koncertu koji je održan na stadionu Couto Pereira, zdravog malog sina Luan Figuieroa u 23:15 po lokalnom vremenu 07.05.2022 . Bio je težak 3.04 kilograma prenosi dailymail.

“Nisam mogla ni da zamislim da ću biti na Metallica koncertu u 39. nedelji trudnoće i da će ovaj dečak odlučiti da se rodi baš tu”, napisala je Joice Figueiro na Instagramu.

“Svaki show na koju idem nešto mora da se desi, ali ovog puta mislim da sam nadmašila sebe haha.”!

‘Luan Figuiero je došao na svet 07.05.2022 u 23:15 potresavši sve metalne konstrukcije haha.’

“Nije bilo boljeg scenarija za priču. Mnogo sam plakala od emocija. Sama pesma ima značenje jer je ona koja se najviše dopala mom ocu.’

Foto: Twitter
Foto: Twitter

Njenu priču je Metallica podelila juče na Instagram stranici benda. Inače Brazilka je kupila ulaznice pre tri godine u aprilu 2019. a koncert je nekoliko puta odlagan

Pre tri godine se takođe dogodila slična situacija. Trudnica se porodila na koncertu Pink na stadionu Anfield u Liverpoolu. Devojčici je dala ime Dolly Pink.

(Zanimljivostidana.com)

Komentari / 0

Ostavite komentar